• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Pro 400 M425 - Direkte USB-udskrivning

Direkte USB-udskrivning

1. Sæt USB-drevet i USB-porten foran på produktet.
    Figur : Direkte USB-udskrivningsport
  2. Menuen USB-flashdrev åbner. Brug piletasterne til at rulle gennem valgmulighederne.
    • Udskriv dokumenter
    • Se og udskriv fotos
    • Scan til USB-drev
  3. For at udskrive et dokument skal du trykke på skærmbilledet Udskriv dokumenter og derefter på navnet på den mappe på USB-drevet, hvor dokumentet er gemt. Når oversigtsskærmbilledet åbner, kan du trykke på det for at justere indstillingerne. Tryk på knappen Udskriv for at udskrive dokumentet.
  4. Hvis du vil udskrive fotos, skal du trykke på skærmbilledet Se og udskriv fotos og derefter på eksempelbillederne for de fotos, du vil udskrive. Tryk på knappen Udført. Når oversigtsskærmbilledet åbner, kan du trykke på det for at justere indstillingerne. Tryk på knappen Udskriv for at udskrive billederne.
  5. Hent det udskrevne job i udskriftsbakken, og fjern USB-drevet.