HP LaserJet Pro 400 M425 - Brug AirPrint

Brug AirPrint
Direkte udskrivning ved brug af Apples AirPrint understøttes for iOS 4.2 eller nyere. Brug AirPrint til at udskrive direkte til produktet fra en iPad (iOS 4.2), iPhone (3GS eller senere) eller iPod touch (tredje generation eller senere) i følgende programmer:
  • Mail
  • Fotografier
  • Safari
  • Udvalgte tredjepartsprogrammer
Hvis du vil bruge AirPrint, skal produktet tilsluttes et netværk, eller tilsluttes gennem en trådløs direkte forbindelse. Yderligere oplysninger om brug af AirPrint og om, hvilke HP-produkter der er kompatible med AirPrint, finder du på www.hp.com/go/airprint.
  bemærk:
Du skal muligvis opgradere produktfirmwaren for at bruge AirPrint. Gå til www.hp.com/support/ljm425series.