HP Deskjet 2510 All-in-One series - Kopiering af tekst eller blandede dokumenter

HP Deskjet 2510 All-in-One series - Kopiering af tekst eller blandede dokumenter
  bemærk:
Alle dokumenter kopieres i normal printkvalitet. Du kan ikke ændre kvaliteten, når du kopierer.
Kopiering af tekst eller blandede dokumenter
  1. Læg papir i printeren.
    1. Læg papir til små fotos eller papir i fuld størrelse i papirbakken. Den side, der skal udskrives på, skal vende opad.
      Figur : Billede - Læg papir i papirbakken
  2. Læg originalen i.
    1. Løft låget på produktet.
      Figur : Billede - Løft låget
      Læg originalen med den trykte side nedad i forreste højre hjørne af glasset.
      Figur : Billede – Ilægning af en original
      Luk låget.
      Figur : Billede - Luk låget
  3. Start kopieringen.
    Tryk på Tilpas til siden for at forstørre eller formindske originalen.
    Tryk på enten Start kopi, Sort eller Start kopi, Farve. Øg antallet af kopier ved at trykke på knappen flere gange.