• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP-printere - Udskrivning med HP ePrint-appen (Android, Amazon Fire)

Dette dokument gælder for trådløse HP-printere og Android- og Amazon Fire-smartphones og tablets.
Udskriv fra din Android- eller Amazon Fire-enhed med HP ePrint-appen.
  bemærk:
HP ePrint-appen kan efter den 31. maj 2017 ikke længere bruges på Apple iOS-enheder. Der er yderligere oplysninger under Hvordan påvirker afviklingen af iOS-versionen af HP ePrint-appen min Apple iOS-enhed? i afsnittet Ofte stillede spørgsmål.
HP ePrint-appen er en mobilapp, der gør det muligt for dig at udskrive til en understøttet HP-printer på det samme trådløse netværk som din mobile enhed og til cloud-tilsluttede printere. HP ePrint er en skybaseret tjeneste, der gør det muligt for dig at maile det ønskede dokument eller foto direkte til en webaktiveret HP-printer fra ethvert sted med en aktiv internetforbindelse. Gå til Indstilling og brug af HP ePrint angående yderligere oplysninger.
Figur : Eksempel på ikonet HP ePrint-appen
Eksempel på ikonet HP ePrint-appen
Trin 1: Kontroller kravene
Kontroller, at printeren og din mobile enhed opfylder følgende krav, før du installerer HP ePrint-appen:
  • En Android OS 4.0-enhed (JellyBean) eller nyere, eller Amazon Fire-enhed OS 4.1 - 4.x og 5.1 - 5.x eller senere.
  • Åbn Wi-Fi-indstillingerne på din mobilenhed, og kontrollér, at du har forbindelse til det trådløse netværk.
  • En trådløs HP-printer. Kontroller, at det trådløse signal er slået til på din printer, og at printeren er tilsluttet det samme trådløse netværk som din mobilenhed.
Trin 2: Installer HP ePrint-appen
Installer HP ePrint-appen på din Android- eller Amazon Fire-enhed. Når du har installeret appen, skal du følge anvisningerne på skærmen for at tillade appen adgang til dine filer, fotos, sociale medier og cloud-konti.
  1. Du kan downloade og installere HP ePrint-appen (engelsk version) på din enhed fra Google Play Butik.
  2. Når du bliver bedt om det, skal du vælge dine brugsdataindstillinger og derefter trykke på Udført.
    HP ePrint-appens startskærmbillede vises.
    Figur : HP ePrint-appens startskærmbillede efter installationen
    HP ePrint-appens startskærmbillede efter installationen
  3. Tryk på Giv tilladelse, Tilføj Cloud-konto eller Tilføj e-mailkonto, og følg derefter vejledningen på skærmen for at tillade appen adgang til dine filer, fotos, sociale medier og cloud-konti.
      bemærk:
    Hvis der vises en meddelelse om, at e-mailadressen eller adgangskoden ikke fungerer eller kræver yderligere sikkerhed, skal du se Hvad skal jeg gøre, hvis jeg får en fejlmeddelelse, når jeg tilføjer min e-mailkonto? i afsnittet Ofte stillede spørgsmål.
    Figur : HP ePrint-appens startskærmbillede med tilknyttede konti
    HP ePrint-appens startskærmbillede med tilknyttede konti
Trin 3: Udskriv med HP ePrint-appen
Udskriv dokumenter, fotos, e-mails og websider fra din Android- eller Amazon Fire-enhed. Du kan også udskrive fra skytjenester, f.eks. Google Drev og Dropbox.
  bemærk:
Hvis du vil udskrive en fil, der ikke er .jpg, .png eller .pdf, skal du aktivere HP ePrint-appen på din Android-enhed. Følg vejledningen på skærmen for at aktivere appen, eller gå til Hvordan aktiverer jeg HP ePrint-appen efter installation? i afsnittet Ofte stillede spørgsmål.
Ofte stillede spørgsmål
Gennemgå følgende liste over ofte stillede spørgsmål om opsætning og brug af HP ePrint-appen.