HP-printere - Udskrivning med HP ePrint-appen (Android, Amazon Fire)

Dette dokument gælder for trådløse HP-printere og Android- og Amazon Fire-smartphones og tablets.
Udskriv fra din Android- eller Amazon Fire-enhed med HP ePrint-appen.
bemærk:
HP ePrint-appen er nedlagt for enheder med Android, Amazon Fire og Apple iOS. For mere information, se Hvordan påvirker nedlæggelsen af HP ePrint-appen min enhed? i afsnittet med ofte stillede spørgsmål (FAQ).
HP ePrint-appen er en mobilapp, der gør det muligt for dig at udskrive til en understøttet HP-printer på det samme trådløse netværk som din mobile enhed og til cloud-tilsluttede printere. HP ePrint er en skybaseret tjeneste, der gør det muligt for dig at maile det ønskede dokument eller foto direkte til en webaktiveret HP-printer fra ethvert sted med en aktiv internetforbindelse. Gå til Indstilling og brug af HP ePrint angående yderligere oplysninger.
Eksempel på ikonet HP ePrint-appen

Udskriv med HP ePrint-appen

Udskriv dokumenter, fotos, e-mail og websider fra din mobile enhed eller skybaserede tjenester som f.eks. Google Drive og Dropbox.
bemærk:
Hvis du vil udskrive en fil, der ikke er .jpg, .png eller .pdf, skal du aktivere HP ePrint-appen på din Android-enhed. Følg vejledningen på skærmen for at aktivere appen, eller gå til Hvordan aktiverer jeg HP ePrint-appen efter installation? i afsnittet Ofte stillede spørgsmål.

Ofte stillede spørgsmål

Gennemgå listen over ofte stillede spørgsmål om opsætning og brug af HP ePrint-appen.