• Oplysning

HP-printere - Brug af HP Print and Scan Doctor (Windows)

Dette dokument gælder for HP-printere og computere med Windows.
HP Print and Scan Doctor er et gratis værktøj til Windows til at løse almindelige problemer med udskrivning og scanning, som f.eks. manglende eller ødelagte printerdrivere, problemer med forbindelse, problemer med firewall, fejlmeddelelser om scanning, at printeren er offline, og når udskriftsjob sidder fast i udskriftskøen.
Download og kør HP Print and Scan Doctor
Installer HP Print and Scan Doctor på den computer, der er sluttet til printeren.
  1. Kontroller, at printeren er tændt og tilsluttet computeren.
  2. Download HP Print and Scan Doctor, og følg derefter anvisningerne på skærmen for at installere og åbne værktøjet.
  3. På velkomstskærmbilledet skal du klikke på Start for at få vist en liste over tilgængelige printere.
  4. Vælg din printer på listen, og klik derefter på Næste.
    Hvis din printer ikke findes, eller der er registreret et problem med forbindelsen, skal du klikke på Mit produkt er ikke på listen, eller vælg din forbindelsestype, følg anvisningerne på skærmen, og klik derefter på Prøv igen.
    Eksempel på en liste over tilgængelige printere
  5. Klik på enten Ret udskrivning eller Ret scanning.
    Hvis du bliver bedt om at installere printersoftwaren, skal du følge anvisningerne på skærmen. Softwaren kan løse mange problemer med printeren.
    Eksempel på en liste over tilgængelige printere
  6. Gennemse listen over resultater, og løs derefter eventuelle problemer, der er fundet.
    • Hvis du ser et flueben , har printeren bestået testen.
    • Hvis du ser en skruenøgle , har HP Print and Scan Doctor fundet et problem og udbedret det.
    • Hvis du ser et udråbstegn , blev testen ikke gennemført og krævede brugerhandling, men trinnet blev sprunget over.
    • Hvis du ser et X , skal du følge vejledningen på skærmen for at løse problemet.
    Eksempel på skærmbillede med resultater med et problem registreret
Ofte stillede spørgsmål
Læs de ofte stillede spørgsmål om brug af HP Print and Scan Doctor.