HP-printere - Brug af HP Print and Scan Doctor (Windows)

Dette dokument gælder for HP-printere og computere med Windows.
HP Print and Scan Doctor er et gratis værktøj til Windows til at løse almindelige problemer med udskrivning og scanning, som f.eks. manglende eller ødelagte printerdrivere, problemer med forbindelse, problemer med firewall, fejlmeddelelser om scanning, at printeren er offline, og når udskriftsjob sidder fast i udskriftskøen.

Download og kør HP Print and Scan Doctor

Installer HP Print and Scan Doctor på den computer, der er sluttet til printeren.
  1. Tænd for printeren, og ilæg almindeligt papir i hovedpapirbakken.
  2. Download HP Print and Scan Doctor, og følg derefter anvisningerne på skærmen for at installere og åbne værktøjet.
  3. Klik på Start for at finde din printer på skærmbilledet Velkommen.
    bemærk:
    Hvis din printer er ikke fundet, skal du klikke på Mit produkt findes på listen, og følg derefter instruktionerne for at fejlfinde forbindelsen.
  4. Klik på dit printernavn, og klik derefter på Næste.
    Liste over tilgængelige printere
  5. Klik på enten Ret udskrivning eller Ret scanning.
    Løs problemer med udskrivning eller scanning
  6. Gennemgå status for hvert testresultatet.
    • : Printeren klarede testen.
    • : Et problem blev opdaget og repareret automatisk.
    • : Testen ikke gennemført og krævede brugerhandling, men trinnet blev sprunget over.
    • : Et problem blev fundet. Følg instruktionerne for at løse problemet.
    Skærmbillede med resultater med et problem, der er registreret
  7. Når du har en fungerende forbindelse til printeren, kan du udføre yderligere diagnostik, indsamle oplysninger om printer, kontrollere status for netværk og meget mere. Få adgang til disse funktioner fra øverst i menulinjen.
    • Kontroller status og netværksoplysninger: Klik på Netværk, og klik derefter på Vis avancerede oplysninger for at få vist computerens IP-adresse, netværkets signalstyrke, sikkerhedstyper og internettet status. For at se en liste over nærliggende netværk og for at få vist tasten Netværk skal du klikke på Vis trådløse oplysninger.
    • Fejlfinding af problemer med firewall: Klik på Network, og klik derefter på Fejlfind Firewalls. Følg anvisningerne på skærmen for at løse problemer med firewall, eller klik på Hjælp til firewall eller Online hjælp til firewall for flere oplysninger.
    • Få adgang til routerindstillinger: Klik på Netværk, og klik derefter på Åbn routerens webside for at få vist og ændre dit netværksnavn og adgangskode, og kontrollere routeren for opdateringer til firmware.
    • Udskriv diagnostikrapporter, og rens eller juster printhovedet: Klik på Printer, og klik derefter på Printertjenester.
    • Kontroller blæk og tonerpatroners blækniveauer og oplysninger: Klik på Printer, og klik derefter på Forbrugsvareniveau. Find også blæk- og tonerpatronnumre, garantistatus, og Installationsdatoer.
    • Hent printerens hardware- og softwareoplysninger: Klik på Printer, og klik derefter på Avancerede printerdata for at finde serienummer, garantistatus, software- og firmwareversioner og oplysninger om printhovedet.
    • Kontroller ePrint, printer-appen og HP Instant Ink kontostatus (netværksprintere): Klik på Printer, og klik derefter på Web-tjenester for at få vist ePrint cloud-udskrivning af kontooplysninger og Instant Ink registreringsstatus. For at hente printerens kravkode skal du klikke på Udskriv instruktionsside til ePrint.
    • Åbn printerens webbaserede software (netværksprintere): Klik på Printer, og klik derefter på Åbn websiden for printeren for at få adgang til avancerede printerindstillinger i den integrerede webserver.
    • Nulstil printerhardwaren eller hukommelsen: Klik på Printer, og klik derefter på Nulstiller for at vælge en Nulstillingsfunktion, som vedrører dit problem.

Ofte stillede spørgsmål

Læs de ofte stillede spørgsmål om brug af HP Print and Scan Doctor.