HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Opret en brochure med Windows

Opret en brochure med Windows

1. Klik på Udskriv i menuen Filer i programmet.
    Figur : Menuen Filer
  2. Vælg produktet, og klik derefter på knappen Egenskaber eller Indstillinger.
    Figur : Dialogboksen Udskriv
  3. Klik på fanen Færdigbehandling.
    Figur : Fanen Færdigbehandling
  4. Marker afkrydsningsfeltet Udskriv på begge sider (manuelt).
    Figur : Fanen Færdigbehandling
  5. Klik på indstillingen Indbinding til venstre eller Indbinding til højre i rullelisten Brochurelayout. Indstillingen Sider pr. ark ændres automatisk til 2 sider pr. ark.
    Figur : Fanen Færdigbehandling
  6. Tag den udskrevne stak ud af udskriftsbakken, oprethold papirretningen, og læg derefter stakken i bakke 1 med den udskrevne side nedad.
    Figur : Papirretning
  7. Tryk på knappen OK på kontrolpanelet for at udskrive den anden side af jobbet.