HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Udskriv første eller sidste side på andet papir med Windows

Udskriv første eller sidste side på andet papir med Windows

1. Klik på Udskriv i menuen Filer i programmet.
    Figur : Menuen Filer
  2. Vælg produktet, og klik derefter på knappen Egenskaber eller Indstillinger.
    Figur : Dialogboksen Udskriv
  3. Klik på fanen Papir/kvalitet.
    Figur : Fanen Papir/kvalitet
  4. Klik på indstillingen Udskriv sider på forskelligt papir i området Specialsider, og klik derefter på knappen Indstillinger.
    Figur : Fanen Papir/kvalitet
  5. Vælg indstillingen Første eller Sidste i området Sider i dokument.
    Figur : Papirindstillinger
  6. Vælg de korrekte indstillinger fra rullelisten Papirkilde og Papirtype. Klik på knappen Tilføj.
    Figur : Papirindstillinger
  7. Hvis du udskriver både første og sidste side på forskelligt papir, skal du gentage trin 5 og 6 og vælge indstillingerne for de andre sider.
    Figur : Papirindstillinger
  8. Klik på knappen OK.
    Figur : Fanen Papir/kvalitet