HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Angiv farveindstillinger med Windows

Angiv farveindstillinger med Windows

1. Klik på Udskriv i menuen Filer i programmet.
  2. Vælg produktet, og klik derefter på knappen Egenskaber eller Indstillinger.
  3. Klik på fanen Farvet papir.
  4. Klik på afkrydsningsfeltet HP EasyColor for at rydde det.
  5. Klik på indstillingen Manuel i området Farveindstillinger, og klik derefter på knappen Indstillinger.
  6. Juster de generelle indstillinger for Kantkontrol og indstillingerne for tekst, grafik og fotografier.