HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Fortolkning af meddelelser på kontrolpanelet for forbrugsvarer

Fortolkning af meddelelser på kontrolpanelet for forbrugsvarer

10.100X Hukommelsesfejl i forbrugsvare

Beskrivelse
En specifik printerpatron har et fejlbehæftet eller manglende hukommelseskort.
"X" indikerer patronen: 0=sort, 1=cyan, 2=magenta, 3=gul.
Anbefalet handling
Kontroller hukommelseskortet. Hvis det er gået i stykker eller er beskadiget, skal patronen udskiftes.
Bekræft, at patronen er installeret på den korrekte plads.
Sæt printerpatronen i igen.
Sluk og tænd for produktet.
Hvis der er fejl med en farvepatron, kan du prøve at udskifte den med en anden farvepatron i bakken. Hvis samme meddelelse vises, er der et problem med motoren. Hvis der vises en anden 10.100X-meddelelse, skal du udskifte patronen.
Udskift printerpatronen hvis problemet ikke er løst.

Brugt [farve] installeret, tryk på OK for at acceptere.

Beskrivelse
Der er blevet installeret eller flyttet en brugt farvepatron.
Anbefalet handling
Tryk på knappen OK for at vende tilbage til klar-tilstanden .

Brugt <farve> i brug

Beskrivelse
Du bruger en printerpatron, der har nået standardgrænsen for lav, mens den var installeret i et produkt.
Anbefalet handling
Udskrivning kan fortsætte, men overvej at have en ekstra forbrugsvare klar.

Cyan er i forkert position

Beskrivelse
Printerpatronen er sat i på en forkert plads.
Anbefalet handling
Kontroller, at hver printerpatron er sat i på den rigtige plads. Printerpatronerne isættes i denne rækkefølge: sort, cyan, magenta og gul.

Cyan er meget lav

Beskrivelse
Printerpatronen er brugt op. Når en farvepatron har nået et meget lavt niveau, udskriver produktet kun i sort for at forhindre faxforstyrrelser. Når du udskifter printerpatronen, der har nået grænsen Meget lav, genoptages udskrivning i farver automatisk.
Anbefalet handling
HP anbefaler, at du udskifter printerpatronen på dette tidspunkt for at sikre optimal udskriftskvalitet. Du kan fortsætte med at udskrive, indtil du ser en forringelse af udskriftskvaliteten. Patronens faktiske resterende levetid kan variere.
Når en HP-forbrugsvare har nået meget lav, ophører HP's Premium Protection-garanti for den pågældende forbrugsvare. Alle fejl ved printeren eller patroner, der opstår, når en HP-forbrugsvare anvendes i tilstanden Meget lav, anses ikke for fejl i materialer eller udførelse for forbrugsvaren i henhold til HP's garantierklæring for printerpatroner.

Cyan printerpatron er lav

Beskrivelse
Printerpatronen er snart brugt op.
Anbefalet handling
Udskrivning kan fortsætte, men overvej at have en ekstra forbrugsvare klar.

Der bruges en brugt forbrugsvare

Beskrivelse
Du bruger mere end én printerpatron, der har nået standardgrænsen for lav, mens den var installeret i et produkt.
Anbefalet handling
Udskrivning kan fortsætte, men overvej at have ekstra forbrugsvarer klar.

Der er installeret en ægte HP-forbrugsvare

Beskrivelse
En ægte HP-forbrugsvare blev installeret.
Anbefalet handling
Ingen handling er påkrævet.

Fjern forseglingen fra patronerne

Beskrivelse
Der er installeret en transportlås på en eller flere printerpatroner.
Anbefalet handling
Træk i den orange tap for at fjerne forseglingen fra patronen.

Fjern forsegling fra <farve> patron

Beskrivelse
Der er installeret en transportlås på printerpatronen.
Anbefalet handling
Træk i den orange tap for at fjerne forseglingen fra patronen.

Gul er i forkert position

Beskrivelse
Printerpatronen er sat i på en forkert plads.
Anbefalet handling
Kontroller, at hver printerpatron er sat i på den rigtige plads. Printerpatronerne isættes i denne rækkefølge: sort, cyan, magenta og gul.

Gul er meget lav

Beskrivelse
Printerpatronen er brugt op. Når en farvepatron har nået et meget lavt niveau, udskriver produktet kun i sort for at forhindre faxforstyrrelser. Når du udskifter printerpatronen, der har nået grænsen Meget lav, genoptages udskrivning i farver automatisk.
Anbefalet handling
HP anbefaler, at du udskifter printerpatronen på dette tidspunkt for at sikre optimal udskriftskvalitet. Du kan fortsætte med at udskrive, indtil du ser en forringelse af udskriftskvaliteten. Patronens faktiske resterende levetid kan variere.
Når en HP-forbrugsvare har nået meget lav, ophører HP's Premium Protection-garanti for den pågældende forbrugsvare. Alle fejl ved printeren eller patroner, der opstår, når en HP-forbrugsvare anvendes i tilstanden Meget lav, anses ikke for fejl i materialer eller udførelse for forbrugsvaren i henhold til HP's garantierklæring for printerpatroner.

Gul printerpatron er lav

Beskrivelse
Printerpatronen er snart brugt op.
Anbefalet handling
Udskrivning kan fortsætte, men overvej at have en ekstra forbrugsvare klar.

Ikke-understøttet <farve> Tryk på [OK] for at fortsætte

Beskrivelse
Produktet har registreret en printerpatron, der ikke er fra HP.
Anbefalet handling
Tryk på knappen OK for at fortsætte udskrivningen.
Hvis du mener, at du har købt en HP-forbrugsvare, skal du gå til www.hp.com/go/anticounterfeit. Service eller reparationer, der er nødvendige som følge af anvendelse af ikke-understøttede forbrugsvarer, dækkes ikke af HP's garanti.

Inkompatibel <farve>

Beskrivelse
Du har installeret en printerpatron, der er beregnet til brug på en anden HP-produktmodel. Produktet fungerer muligvis ikke korrekt med denne printerpatron installeret.
Anbefalet handling
Installer den korrekte printerpatron til dette produkt.

Installer [farve] patron

Beskrivelse
En af farvepatronerne er ikke installeret med dækslet lukket.
Anbefalet handling
Installer den angivne farvepatron.

Magenta er i forkert position

Beskrivelse
Printerpatronen er sat i på en forkert plads.
Anbefalet handling
Kontroller, at hver printerpatron er sat i på den rigtige plads. Printerpatronerne isættes i denne rækkefølge: sort, cyan, magenta og gul.

Magenta er meget lav

Beskrivelse
Printerpatronen er brugt op. Når en farvepatron har nået et meget lavt niveau, udskriver produktet kun i sort for at forhindre faxforstyrrelser. Når du udskifter printerpatronen, der har nået grænsen Meget lav, genoptages udskrivning i farver automatisk.
Anbefalet handling
HP anbefaler, at du udskifter printerpatronen på dette tidspunkt for at sikre optimal udskriftskvalitet. Du kan fortsætte med at udskrive, indtil du ser en forringelse af udskriftskvaliteten. Patronens faktiske resterende levetid kan variere.
Når en HP-forbrugsvare har nået meget lav, ophører HP's Premium Protection-garanti for den pågældende forbrugsvare. Alle fejl ved printeren eller patroner, der opstår, når en HP-forbrugsvare anvendes i tilstanden Meget lav, anses ikke for fejl i materialer eller udførelse for forbrugsvaren i henhold til HP's garantierklæring for printerpatroner.

Magenta printerpatron er lav

Beskrivelse
Printerpatronen er snart brugt op.
Anbefalet handling
Udskrivning kan fortsætte, men overvej at have en ekstra forbrugsvare klar.

Sort er i forkert position

Beskrivelse
Printerpatronen er sat i på en forkert plads.
Anbefalet handling
Kontroller, at hver printerpatron er sat i på den rigtige plads. Printerpatronerne isættes i denne rækkefølge: sort, cyan, magenta og gul.

Sort er meget lav

Beskrivelse
Printerpatronen er brugt op. Produktet fortsætter med at udskrive for at forhindre faxforstyrrelser.
Anbefalet handling
HP anbefaler, at du udskifter printerpatronen på dette tidspunkt for at sikre optimal udskriftskvalitet. Du kan fortsætte med at udskrive, indtil du ser en forringelse af udskriftskvaliteten. Patronens faktiske resterende levetid kan variere.
Når en HP-forbrugsvare har nået meget lav, ophører HP's Premium Protection-garanti for den pågældende forbrugsvare. Alle fejl ved printeren eller patroner, der opstår, når en HP-forbrugsvare anvendes i tilstanden Meget lav, anses ikke for fejl i materialer eller udførelse for forbrugsvaren i henhold til HP's garantierklæring for printerpatroner.

Sort printerpatron er lav

Beskrivelse
Printerpatronen er snart brugt op.
Anbefalet handling
Udskrivning kan fortsætte, men overvej at have en ekstra forbrugsvare klar.

Udskift [farve]

Beskrivelse
Printerpatronen nærmer sig slutningen af dens levetid, og produktet er konfigureret af kunden til at standse udskrivning, når den når tilstanden meget lav.
Anbefalet handling
HP anbefaler, at du udskifter printerpatronen på dette tidspunkt for at sikre optimal udskriftskvalitet. Du kan fortsætte med at udskrive, indtil du ser en forringelse af udskriftskvaliteten. Patronens faktiske resterende levetid kan variere.
Når en HP-forbrugsvare har nået meget lav, ophører HP's Premium Protection-garanti for den pågældende forbrugsvare. Alle fejl ved printeren eller patroner, der opstår, når en HP-forbrugsvare anvendes i tilstanden Meget lav, anses ikke for fejl i materialer eller udførelse for forbrugsvaren i henhold til HP's garantierklæring for printerpatroner.