• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Konfigurer IP-netværksindstillinger med Windows

Få vist eller foretag ændringer til netværksindstillinger
Du kan bruge den integrerede webserver til at få vist eller ændre IP-konfigurationsindstillingerne.
  1. Udskriv en konfigurationsside, og find IP-adressen.
    • Hvis du bruger IPv4, indeholder IP-adressen kun cifre. Den har dette format:
      xxx.xxx.xxx.xxx
    • Hvis du bruger IPv6, er IP-adressen en kombination af heksadecimale tegn og cifre. Formatet svarer til dette:
      xxxx::xxxx:xxxx:xxxx:xxxx
  2. Åbn HP's integrerede webserver ved at indtaste IP-adressen (IPv4) i adresselinjen i en webbrowser. Til IPv6 skal du bruge den protokol, som webbrowseren anvender til indtastning af IPv6-adresser.
  3. Klik på fanen Networking for at hente netværksoplysninger. Du kan ændre indstillinger alt efter behov.
Angiv eller skift adgangskoden for produktet
Brug HP's integrerede webserver til at angive en adgangskode eller ændre en eksisterende adgangskode for et produkt i et netværk.
  1. Skriv IP-adressen for produktet i browserens adresselinje. Klik på fanen Netværk, og klik derefter på linket Sikkerhed.
      bemærk:
    Hvis der tidligere har været indstillet en adgangskode, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden. Indtast adgangskoden, og klik derefter på knappen Anvend.
  2. Indtast den nye adgangskode i feltet Ny adgangskode og i feltet Kontroller adgangskode.
  3. Klik på knappen Anvend nederst i vinduet for at gemme adgangskoden.
Manuel konfiguration af TCP/IP-parametrene fra kontrolpanelet
Brug kontrolpanelmenuerne til manuelt at angive en IPv4-adresse, undernetmaske og standardgateway.
  1. Tryk på knappen Opsætning .
  2. Rul til, og tryk på menuen Netværkskonfiguration.
  3. Tryk på menuen TCP/IP-konfig, og tryk derefter på knappen Manuel.
  4. Brug det numeriske tastatur til at indtaste IP-adressen, og tryk derefter på knappen OK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.
  5. Brug det numeriske tastatur til at indtaste undernetmasken, og tryk derefter på knappen OK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.
  6. Brug det numeriske tastatur til at indtaste standardgatewayen, og tryk derefter på knappen OK. Tryk på knappen Ja for at bekræfte.
Linkhastighed og dupleksindstillinger
  bemærk:
Disse oplysninger gælder kun for Ethernet-netværk. De gælder ikke for trådløse netværk.
Forbindelseshastigheden og kommunikationstilstanden for printerserveren skal svare til netværkets hub. I de fleste tilfælde bør produktet være i automatisk tilstand. Forkerte ændringer af indstillinger for forbindelseshastighed og dupleks kan forhindre produktet i at kommunikere med andre netværksenheder. Brug produktets kontrolpanel, hvis du har brug for at foretage ændringer.
  bemærk:
Indstillingen skal svare til netværksproduktet, hvortil du opretter forbindelse (en netværkshub, switch, gateway, router eller computer).
  bemærk:
Ændring af disse indstillinger kan få produktet til at slukke og tænde. Foretag kun ændringer, når produktet er inaktivt.
  1. Tryk på knappen Opsætning .
  2. Rul til, og tryk på menuen Netværkskonfiguration.
  3. Tryk på menuen Forb.hastighed.
  4. Vælg en af følgende indstillinger.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Automatisk
    Printerserveren konfigurerer automatisk sig selv til den hurtigste forbindelseshastighed og kommunikationstilstand, som er tilladt på netværket.
    10T Halv
    10 megabyte pr. sekund (Mbps), halvdupleks-operation
    10T Fuld
    10 Mbps, fulddupleks-operation
    100TX Halv
    100 Mbps, halvdupleks-operation
    100TX Fuld
    100 Mbps, fulddupleks-operation
  5. Tryk på knappen OK. Sluk produktet, og tænd det igen.