HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Installation af DIMM-moduler

Dette produkt har en random-access memory (RAM) på 192 megabyte (MB) installeret. Du kan installere 256 MB ekstra hukommelse på produktet ved at tilføje et DIMM-modul (Dual Inline Memory Module). Du kan også installere en skrifttype-DIMM, så printeren kan udskrive tegn (f.eks. tegn fra det kinesiske sprog eller det kyrilliske alfabet).
  advarsel:
Statisk elektricitet kan beskadige elektroniske dele. Når du håndterer elektroniske dele, skal du enten tage et antistatisk armbånd på eller røre ved overfladen på den antistatiske pakke med hyppige mellemrum og derefter røre ved det rene metal på produktet.
Installation af DIMM-moduler
  1. Sluk for produktet og hiv alle strøm- og interfacekabler ud.
  2. Åbn DIMM-adgangsdækslet på produktets højre side.
    Figur : Åbn DIMM-adgangsdækslet
  3. Fjern DIMM-adgangsdækslet.
    Figur : Fjern DIMM-adgangsdækslet
  4. Hvis du vil udskifte et DIMM-modul, der aktuelt er installeret, skal du skille hængslerne fra hinanden på hver side af DIMM-stikket, løfte DIMM-modulet op i en vinkel og trække det ud.
      advarsel:
    Statisk elektricitet kan beskadige elektroniske dele. Når du håndterer elektroniske dele, skal du enten tage et antistatisk armbånd på eller røre ved overfladen på den antistatiske pakke med hyppige mellemrum og derefter røre ved det rene metal på produktet.
    Figur : Fjern DIMM-modulet
  5. Tag det nye DIMM-modul ud af den antistatiske emballage, og find justeringshakket på DIMM-modulets nederste kant.
    Figur : DIMM-hak
  6. Hold fast i DIMM-modulet ved kanterne, og sørg for, at hakket på modulet flugter vinkelret med stangen i DIMM-stikket.
    Figur : Indsæt DIMM-modulet
  7. Skub DIMM-modulet ned indtil begge klemmer holder fast i modulet. DIMM-modulet er installeret korrekt, når metalkontaktfladerne ikke kan ses.
      bemærk:
    Hvis du har problemer med at indsætte DIMM-modulet, skal du kontrollere, at hakket forneden på det er justeret ind efter tappen i stikket. Hvis DIMM-modulet stadig ikke går ind, skal du kontrollere, at du bruger den korrekte type DIMM-modul.
    Figur : DIMM-låse
  8. Sæt DIMM-adgangsdækslet i igen.
    Figur : Sæt DIMM-adgangsdækslet på igen
  9. Luk DIMM-adgangsdækslet.
    Figur : Luk DIMM-adgangsdækslet
  10. Tilslut strømkablet og USB- eller netværkskablet igen, og tænd derefter for produktet.
Aktivere hukommelse
Windows XP, Windows Server 2003, Windows Server 2008 og Windows Vista
  1. Klik på Start.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Printere og faxenheder (vha. standardvisningen af menuen Start), eller klik på Printere (vha. den klassiske visning af menuen Start).
  4. Højreklik på produktets driverikon, og vælg derefter Egenskaber.
  5. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
  6. Udvide området for Installerbart ekstraudstyr.
  7. Vælg Opdater nu ved siden af Automatisk konfiguration.
  8. Klik på OK.
  bemærk:
Hvis hukommelsen ikke opdateres korrekt, når du bruger indstillingen Opdater nu, kan du manuelt vælge den samlede mængde hukommelse, der er installeret i produktet, i området Installerbart ekstraudstyr.
Indstillingen Opdater nu overskriver alle eksisterende produktkonfigurationsindstillinger.
Windows 7
  1. Klik på Start.
  2. Klik på Enheder og printere.
  3. Højreklik på produktets driverikon, og vælg derefter Printeregenskaber.
  4. Klik på fanen Enhedsindstillinger.
  5. Udvide området for Installerbart ekstraudstyr.
  6. Vælg Opdater nu ved siden af Automatisk konfiguration.
  7. Klik på OK.
  bemærk:
Hvis hukommelsen ikke opdateres korrekt, når du bruger indstillingen Opdater nu, kan du manuelt vælge den samlede mængde hukommelse, der er installeret i produktet, i området Installerbart ekstraudstyr.
Indstillingen Opdater nu overskriver alle eksisterende produktkonfigurationsindstillinger.
Mac OS X 10.5 og 10.6
  1. Klik på menuen Systemindstillinger fra menuen Apple , og klik på ikonet Udskriv & fax.
  2. Vælg produktet i venstre side af vinduet.
  3. Klik på knappen Ekstraudstyr & forbrugsvarer.
  4. Klik på fanen Driver.
  5. Konfigurer det installerede ekstraudstyr.
Kontrol af DIMM-installation
Når du har installeret DIMM-modulet, skal du kontrollere, at installationen blev fuldført.
  1. Tænd for produktet. Kontroller, at Klar-indikatoren er tændt, når produktet er færdig med startproceduren. Hvis der vises en fejlmeddelelse, er et DIMM-modul muligvis ikke installeret korrekt.
  2. Udskriv en konfigurationsside.
  3. Kontroller hukommelsesafsnittet på konfigurationssiden, og sammenlign det med den konfigurationsside, der blev udskrevet før hukommelsesinstallationen. Hvis mængden af hukommelse ikke er forøget, er DIMM-modulet muligvis ikke installeret korrekt, eller det er beskadiget. Gentag installationsproceduren. Installer evt. et andet DIMM-modul.
  bemærk:
Hvis du installerede et produktsprog, skal du kontrollere afsnittet "Installerede printersprog og -udstyr" på konfigurationssiden. Dette område skal vise det nye produktsprog.
Hukommelsesallokering
De hjælpeprogrammer eller job, der indlæses i produktet, kan indeholde ressourcer (f.eks. fonte, makroer eller mønstre). Ressourcer, der er markeret internt som permanente, forbliver i produktets hukommelse, indtil du slukker for produktet.
Følg nedenstående retningslinjer, hvis du bruger PDL-funktionen (Page Description Language – sidebeskrivelsessprog) til at markere ressourcer som permanente. Tekniske data findes i den relevante PDL-reference til PCL eller PS.
  • Du skal kun markere ressourcer som permanente, når det er strengt nødvendigt, at de forbliver i hukommelsen, mens produktet er tændt.
  • Permanente ressourcer bør kun sendes til produktet i begyndelsen af et udskriftsjob, og ikke mens produktet udskriver.
  bemærk:
Misbrug af permanente ressourcer eller indlæsning af dem, mens produktet udskriver, kan påvirke produktets ydeevne eller evne til at udskrive komplekse sider.