HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Direkte USB-udskrivning

Direkte USB-udskrivning

Dette produkt kan udskrive fra et USB-flashdrev, så du hurtigt kan udskrive filer uden at sende dem fra en computer. Produktet accepterer standard USB-lagringstilbehør i USB-porten foran på produktet. Du kan udskrive følgende filtyper:
  • .PDF
  • .JPEG
  1. Sæt USB-drevet i USB-porten foran på produktet.
    Figur : Direkte USB-udskrivningsport
  2. Menuen USB-flashdrev åbner. Tryk på en af følgende indstillinger.
    • Udskriv dokumenter
    • Se og udskriv fotos
    • Scan til USB-drev
  3. Hvis du vil udskrive et dokument, skal du trykke på Udskriv dokumenter og derefter på navnet på den mappe på USB-drevet, hvor dokumentet er gemt. Når oversigtsskærmbilledet åbner, kan du trykke på det for at justere indstillingerne. Tryk på knappen Udskriv for at udskrive dokumentet.
  4. Hvis du vil udskrive fotos, skal du trykke på Se og udskriv fotos og derefter på eksempelbillederne for hvert enkelt af de fotos, du vil udskrive. Tryk på knappen Udført. Når oversigtsskærmbilledet åbner, kan du trykke på det for at justere indstillingerne. Tryk på knappen Udskriv for at udskrive billederne.
  5. Hvis du vil scanne et dokument og gemme det som en .JPEG- eller .PDF- fil på USB-drevet, skal du lægge dokumentet på scannerens glasplade eller i dokumentføderen. Tryk på menupunktet Scan til USB-drev. Tryk på knappen Indstillinger... for at justere scanningsindstillingerne.