• Oplysning

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Installer software til Mac-computere, der er forbundet direkte til produktet

Installer software til Mac-computere, der er forbundet direkte til produktet

Dette produkt understøtter en USB 2.0-tilslutning. Du skal bruge et USB-kabel af typen A-til-B. Kontroller, at USB-kablet ikke er længere end 2 meter
  1. Slut USB-kablet til produktet og computeren.
    Figur : USB-forbindelsen
  2. Installer softwaren fra cd'en.
  3. Klik på ikonet for HP-installationsprogrammet, og følg vejledningen på skærmen.
  4. Klik på knappen OK på skærmbilledet Tillykke.
  5. Udskriv en side fra et vilkårligt program for at sikre, at udskrivningssoftwaren er installeret korrekt.