• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet M375/M475 MFP Series Product - Brug af fax på et DSL-, PBX- eller ISDN-system

HP-produkter er specifikt beregnet til brug sammen med traditionelle analoge telefontjenester. De er ikke beregnet til brug på DSL-, PBX- eller ISDN-linjer eller sammen med VoIP-tjenester, men de kan fungere med de rette filtre, den rette opsætning og det rette udstyr fra en digital serviceudbyder.
  bemærk:
HP anbefaler at gennemgå konfigurationsindstillingerne for DSL, PBX, ISDN og VoIP med tjenesteudbyderen.
HP LaserJet-produktet er en analog enhed, der ikke er kompatibel med alle digitale telefonmiljøer (medmindre der anvendes en digital til analog dataomformer). HP indestår ikke for, at produktet er kompatibelt med digitale miljøer eller digitale til analoge dataomformere.
DSL
En DSL (digital subscriber line) bruger digital teknologi over standardkobbertelefonledninger. Dette produkt er ikke direkte kompatibelt med de digitale signaler. Hvis konfigurationen angives under DSL-installationen, kan signalet dog adskilles, så en del af båndbredden bruges til at overføre et analogt signal (til samtale og fax), mens den resterende båndbredde bruges til at overføre digitale data.
  bemærk:
Ikke alle faxenheder er kompatible med DSL-tjenester. HP indestår ikke for, at produktet er kompatibelt med alle DSL-tjenestelinjer eller -udbydere.
Et typisk DSL-modem anvender et filter til at separere kommunikationen fra DSL-modemmet, der har en højere frekvens, fra kommunikationen fra den analoge telefon og det analoge faxmodem, der har en lavere frekvens. Det er ofte nødvendigt at anvende et filter med analoge telefoner og faxprodukter, der er tilsluttet en telefonlinje, der anvender et DSL-modem. DSL-serviceudbyderen leverer sædvanligvis dette filter. Kontakt DSL-udbyderen for at få yderligere oplysninger eller hjælp.
PBX
Produktet er en analog enhed, der ikke er kompatibel med alle digitale telefonmiljøer. Det kan være nødvendigt at anvende digitale til analoge filtre eller dataomformere for at få faxfunktioner til at fungere. Hvis der opstår faxproblemer i et PBX-miljø, kan det være nødvendigt at kontakte PBX-udbyderen for at få hjælp. HP indestår ikke for, at produktet er kompatibelt med digitale miljøer eller digitale til analoge dataomformere.
Kontakt PBX-udbyderen for at få yderligere oplysninger eller hjælp.
ISDN
Produktet er en analog enhed, der ikke er kompatibel med alle digitale telefonmiljøer. Det kan være nødvendigt at anvende digitale til analoge filtre eller omformere for at få faxfunktioner til at fungere. Hvis der opstår faxproblemer i et ISDN-miljø, kan det være nødvendigt at kontakte ISDN-udbyderen for at få hjælp. HP garanterer ikke, at produktet er kompatibelt med digitale ISDN-miljøer eller digitale til analoge dataomformere.