• Feedback

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Udskift printerpatronerne

Udskift printerpatronerne

Produktet bruger fire farver og har en separat printerpatron for hver farve: sort (K), magenta (M), cyan (C) og gul (Y).
  advarsel:
Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand får toneren til at sætte sig fast i stoffet.
  1. Åbn frontdækslet.
    Figur : Åbn frontdækslet
  2. Træk skuffen til printerpatronen ud.
    Figur : Åbn printpatronskuffen
  3. Tag fat i håndtaget på den gamle printerpatron, og træk derefter patronen lige op for at tage den ud.
    Figur : Fjern den gamle printerpatron
  4. Tag den nye printerpatron ud af emballagen.
    Figur : Tag den nye printerpatron ud af emballagen.
  5. Bevæg forsigtigt printerpatronen frem og tilbage for at fordele toneren ligeligt inde i patronen.
    Figur : Ryst forsigtigt printerpatronen
  6. Fjern den orange plastikafskærmning fra bunden af den nye printerpatron.
    Figur : Fjern emballagen
  7. Undgå at berøre billedtromlen i bunden af printerpatronen. Fingeraftryk på billedtromlen kan forårsage problemer med udskriftskvaliteten.
    Figur : Rør ikke ved billedtromlen
  8. Indsæt den nye printerpatron i produktet.
    Figur : Isæt den nye patron
  9. Træk fanen på venstre side af printerpatronen lige op for helt at fjerne forseglingstapen. Send forseglingstapen til genbrug.
    Figur : Fjern forseglingstapen
  10. Luk skuffen til printerpatronen.
    Figur : Luk skuffen til printerpatronen.
  11. Luk frontdækslet.
    Figur : Luk frontdækslet.
  12. Anbring den gamle printerpatron, forseglingstapen og den orange plastikbeskyttelse i æsken fra den nye printerpatron. Følg genbrugsanvisningerne, der følger med æsken.