HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Installer produktet på et trådløst netværk med Windows (kun trådløse modeller)

Før du installerer produktsoftwaren, skal du sørge for, at produktet ikke er forbundet til netværket via et netværkskabel.
Hvis din trådløse router ikke understøtter Wi-Fi-beskyttet opsætning (WPS), skal du bede din systemadministrator om netværksindstillingerne for den trådløse router eller gøre følgende:
  • Find det trådløse netværks navn eller SSID (service set identifier).
  • Angiv sikkerhedsadgangskoden eller krypteringsnøglen for det trådløse netværk.

Opret forbindelse mellem produktet og et trådløst netværk ved hjælp af WPS

Hvis din trådløse router understøtter Wi-Fi-beskyttet opsætning (WPS), er dette den nemmeste måde at konfigurere produktet til et trådløst netværk.
  1. Tryk på WPS-knappen på den trådløse router.
  2. Tryk på knappen Trådløs på produktets kontrolpanel, og hold den nede i to sekunder. Hold knappen nede, indtil indikatoren for trådløs begynder at blinke.
  3. Vent i op til to minutter, mens produktet opretter en netværksforbindelse til den trådløse router.
bemærk:
Hvis denne metode ikke virker, skal du prøve at bruge det trådløse netværk ved hjælp af et USB-kabel.

Opret forbindelse fra produktet til et trådløst netværk med WPS ved hjælp af menuerne på kontrolpanelet

1. Tryk på Trådløs-knappen på produktets forside. Se på kontrolpanelets display, om punktet Trådløs menu er åbnet. Hvis det ikke er åbnet, skal du udføre disse trin:
    1. Tryk på knappen OK på kontrolpanelet for at åbne menuerne.
    2. Åbn følgende menuer:
      • Netværkskonfiguration
      • Trådløs menu
  2. Vælg WPS-opsætning.
  3. Brug en af følgende metoder til at fuldføre opsætningen:
    • Trykknap: Vælg Trykknap, og følg instruktionerne på kontrolpanelet. Det kan tage et par minutter at oprette den trådløse forbindelse.
    • PIN-kode: Vælg indstillingen Generer PIN. Produktet genererer en unik PIN-kode, som du skal indtaste i opsætningsskærmbilledet for den trådløse router. Det kan tage et par minutter at oprette den trådløse forbindelse.
bemærk:
Hvis denne metode ikke virker, skal du prøve at bruge det trådløse netværk ved hjælp af et USB-kabel.

Tilslut produktet til et trådløst netværk ved hjælp af et USB-kabel.

Hvis din trådløse router ikke understøtter WiFi-beskyttet opsætning (WPS), skal du bruge denne metode til at opsætte produktet på et trådløst netværk. Hvis du bruger et USB-kabel, bliver det nemmere at opsætte en trådløs forbindelse. Når opsætningen er fuldført, kan du frakoble USB-kablet og bruge den trådløse forbindelse.
  1. Placer software-cd'en i computerens cd-bakke.
  2. Følg vejledningen på skærmen. Tryk på Tilslut ved hjælp af et trådløst netværk, når du bliver bedt om det. Slut USB-kablet til produktet, når du bliver bedt om det.
      advarsel:
    Tilslut ikke USB-kablet, før installationsprogrammet beder dig om det.
  3. Når installationen er fuldført, skal du udskrive en konfigurationsside for at kontrollere, at produktet har et SSID-navn.
  4. Når installationen er fuldført, skal du frakoble USB-kablet.

Installation af softwaren til et trådløst produkt, der aktuelt befinder sig på netværket

Hvis produktet allerede har en IP-adresse på et trådløst netværk, og du vil installere produktsoftware på en computer, skal du gøre følgende.
  1. Udskriv en konfigurationsside fra produktpanelet for at finde produktets IP-adresse.
  2. Installer softwaren fra cd'en.
  3. Følg vejledningen på skærmen.
  4. Vælg indstillingen Tilslut ved hjælp af et trådløst netværk, når du bliver bedt om det, og klik derefter på knappen Næste.
  5. Vælg den printer, som har den korrekte IP-adresse, på listen over tilgængelige printere.