HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Ændring af printerdriverindstillinger for Mac

Sådan ændres indstillingerne for alle udskriftsjob, indtil programmet lukkes
  1. Klik på knappen Udskriv i menuen Fil.
  2. Rediger de ønskede indstillinger i de forskellige menuer.
Sådan ændres standardindstillingerne for alle udskriftsjob.
  1. Klik på knappen Udskriv i menuen Fil.
  2. Rediger de ønskede indstillinger i de forskellige menuer.
  3. I menuen Forudindstillinger skal du klikke på indstillingen Gem som... og indtaste et navn til forudindstillingen.
Disse indstillinger gemmes i menuen Forudindstillinger. Hvis du vil bruge de nye indstillinger, skal du vælge den arkiverede forudindstilling, hver gang du åbner et program og udskriver.
Sådan ændres produktets konfigurationsindstillinger
  1. Klik på menuen Systemindstillinger fra menuen Apple , og klik på ikonet Udskriv & fax.
  2. Vælg produktet i venstre side af vinduet.
  3. Klik på knappen Ekstraudstyr & forbrugsvarer.
  4. Klik på fanen Driver.
  5. Konfigurer det installerede ekstraudstyr.