HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Understøttede operativsystemer og printerdrivere til Mac

Understøttede operativsystemer og printerdrivere til Mac

Produktet understøtter følgende Mac-operativsystemer:
  • Mac OS X 10.5 og 10.6
bemærk:
For Mac OS X 10.5 og nyere understøttes PPC og Intel® Core™ Processor Macs. For Mac OS X 10.6 understøttes Intel Core Processor Macs.
HP LaserJet Software-installationsprogrammet indeholder PPD-filer (PostScript® Printer Description), PDE'er (Printer Dialog Extensions) og HP Printer Utility til brug sammen med Mac OS X-computere. HP-printerens PPD- og PDE-filer giver i kombination med de indbyggede Apple PostScript-printerdrivere komplet udskrivningsfunktionalitet og adgang til specifikke HP-printerfunktioner.