• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Afhjælp produktsoftwareproblemer med Mac

Printerdriveren vises ikke i listen Udskriv & fax.
  1. Kontroller, at printerens .GZ-fil findes i følgende mappe på harddisken: Library/Printers/PPDs/Contents/Resources. Hvis installationen ikke lykkes, skal du installere softwaren igen.
  2. Hvis GZ-filen er i mappen, kan PPD-filen være beskadiget. Slet filen, og geninstaller softwaren.
Produktnavnet vises ikke i produktlisten i listen Udskriv & fax
  1. Sørg for, at kablerne er tilsluttet korrekt, og at produktet er tændt.
  2. Udskriv en konfigurationsside for at kontrollere produktnavnet. Kontroller, at navnet på konfigurationssiden svarer til produktnavnet i listen Udskriv & fax.
  3. Udskift USB- eller netværkskablet med et højkvalitetskabel.
Printerdriveren konfigurerer ikke automatisk det valgte produkt i listen Udskriv & fax
  1. Sørg for, at kablerne er tilsluttet korrekt, og at produktet er tændt.
  2. Kontroller, at printerens .GZ-fil findes i følgende mappe på harddisken: Library/Printers/PPDs/Contents/Resources. Hvis installationen ikke lykkes, skal du installere softwaren igen.
  3. Hvis GZ-filen er i mappen, kan PPD-filen være beskadiget. Slet filen, og geninstaller softwaren.
  4. Udskift USB- eller netværkskablet med et højkvalitetskabel.
Et udskriftsjob blev ikke sendt til det produkt, du ønskede
  1. Åbn udskriftskøen, og genstart udskriftsjobbet.
  2. En anden enhed med det samme eller et tilsvarende navn har måske modtaget udskriftsjobbet. Udskriv en konfigurationsside for at kontrollere produktnavnet. Kontroller, at navnet på konfigurationssiden svarer til produktnavnet i listen Udskriv & fax.
Hvis du tilslutter med et USB-kabel, vises produktet ikke i listen Udskriv & fax, efter at driveren er valgt
Fejlfinding i forbindelse med software
  1. Kontroller, at dit Mac-operativsystem er Mac OS X 10.5 eller nyere.
Fejlfinding i forbindelse med hardware
  1. Kontroller, at produktet er tændt.
  2. Kontroller, at USB-kablet er tilsluttet korrekt.
  3. Kontroller, at du anvender det rette højhastigheds-USB-kabel.
  4. Kontroller, at du ikke har for mange USB-enheder, der trækker strøm fra kæden. Kobl alle enheder fra kæden, og slut kablet direkte til USB-porten på computeren.
  5. Kontrollér, om der er tilsluttet mere end to ikke-strømtilsluttede USB-hub i en række på kæden. Kobl alle enheder fra kæden, og slut derefter kablet direkte til USB-porten på computeren.
      bemærk:
    iMac-tastaturet er en USB-hub uden strøm.
Du bruger en generisk printerdriver, når du bruger en USB-forbindelse
Hvis du tilsluttede USB-kablet, før du installerede softwaren, bruger du muligvis en generisk printerdriver, i stedet for driveren til dette produkt.
  1. Slet den generiske printerdriver.
  2. Geninstaller softwaren fra produkt-cd'en. Tilslut ikke USB-kablet, før installationsprogrammet beder dig om det.
  3. Hvis der er installeret flere printere, skal du kontrollere, at du har valgt den korrekte printer i rullemenuen Formater for i dialogboksen Udskriv.