• Oplysning
    Velkommen Samsung Printer Kunder

Har du brug for support til din Samsung printer? HP er her for at hjælpe! Flere oplysninger

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Color LaserJet M351/M451 MFP Series Product - Om brug af papir

Om brug af papir
Dette produkt understøtter en lang række papirtyper og andre udskriftsmedier. Papir- eller udskriftsmedier, der ikke opfylder nedenstående retningslinjer, kan medføre dårlig udskriftskvalitet, flere papirstop og for tidlig slitage af produktet.
Medier kan opfylde alle disse betingelser og stadig ikke give tilfredsstillende resultater. Dette kan skyldes forkert håndtering, uacceptable temperatur- og/eller luftfugtighedsniveauer eller andre faktorer, som Hewlett-Packard ikke har nogen kontrol over.
  advarsel:
Brug af papir eller udskriftsmedier, der ikke opfylder Hewlett-Packards specifikationer, kan forårsage problemer med produktet, hvilket kan kræve reparation. Denne reparation er ikke dækket af Hewlett-Packards garanti- eller serviceaftaler.
  • Benyt udelukkende HP-varemærkepapir og -udskriftsmedier, der er designet til laserprintere eller multibrug, for at opnå de bedste resultater.
  • Brug ikke papir eller udskriftsmedier, der er beregnet til inkjet-printere.
      advarsel:
    HP LaserJet-produkter bruger fikseringsenheder til at knytte tørre tonerpartikler til papiret i meget præcise prikker. HP-laserpapir er designet til at modstå denne ekstreme varme. Hvis du bruger Inkjet-papir, kan produktet blive beskadiget.
  • Hewlett-Packard Company kan ikke anbefale brug af medier fra andre producenter, da HP ikke kan kontrollere kvaliteten af medierne.
Brug nedenstående retningslinjer til at opnå tilfredsstillende resultater, når du benytter specialpapir eller særlige udskriftsmedier. Angiv papirtype og -format i printerdriveren for at opnå de bedste resultater.
Medietype
Gør dette
Gør ikke dette
Konvolutter
  • Opbevar konvolutter fladt.
  • Brug konvolutter, hvor sømmen går hele vejen ud til hjørnet af konvolutten.
  • Brug de aftagelige klæbestrimler, der er godkendt til brug sammen med laserprintere.
  • Brug ikke konvolutter, der er krøllede, har hakker, hænger sammen eller på anden måde er beskadigede.
  • Brug ikke konvolutter, der indeholder lukkehager, tryklåse, vinduer eller bestrøgne linjer.
  • Brug ikke selvklæbende klæbemidler eller andet syntetisk materiale.
Etiketter
  • Brug kun etiketter, hvor der ikke er åbne områder mellem etiketterne.
  • Brug mærkater, der ligger fladt.
  • Brug kun fulde ark med etiketter.
  • Brug ikke etiketter med folder eller bobler eller andre skader.
  • Udskriv ikke på delvist fulde ark med etiketter.
Transparenter
  • Brug kun transparenter, som er godkendt til brug i farvelaserprintere.
  • Placer transparenterne på et fladt underlag, når du har fjernet dem fra printeren.
  • Brug ikke transparentudskriftsmedier, der ikke er godkendt til laserprintere.
Brevpapir og fortrykte formularer
  • Brug kun brevpapir og formularer, der er godkendt til brug i laserprintere.
  • Brug ikke brevpapir, hvor der er hævede eller metalliske elementer.
Kraftigt papir
  • Brug kun kraftigt papir, der er godkendt til brug i laserprintere, og som opfylder vægtspecifikationerne for dette produkt.
  • Brug ikke papir, der er kraftigere end den anbefalede mediesecifikation for dette produkt, medmindre der er tale om HP-papir, som er godkendt til brug i dette produkt.
Blankt eller bestrøget papir
  • Brug kun blankt eller bestrøget papir, der er godkendt til brug i laserprintere.
  • Brug ikke blankt eller bestrøget papir, der er udviklet til brug i inkjet-produkter.