HP-produkter - Om beta- eller visningssoftware

HP fraråder brug af beta- eller visningssoftware
Garantien på HP-produkter dækker ikke brug af beta- eller visningssoftware. HP yder ikke support til brugen af beta- eller visningssoftware eller til problemer, der skyldes brugen af denne software. Beta- eller visningssoftware kan indeholde fejl, der forårsager fejlfunktion eller problemer. Hvis du bruger beta- eller visningssoftware (herunder operativsystemer og hardwaredrivere) sammen med et HP-produkt, må du være indforstået med, at du kan opleve problemer, og at HP under ingen omstændigheder hjælper med disse.
Hvis du alligevel bruger beta- eller visningsversioner af et operativsystem, selvom det ikke understøttes af HP, virker nogle produkter muligvis ikke, hvis du bruger de integrerede drivere, der følger med operativsystemet.