HP Officejet 6500 (E709a) og 6500 Wireless (E709n) All-in-One-printere - Udskrivning af en selvtestrapport

Indledning
Dette dokument indeholder vejledning i udskrivning af en selvtestrapport fra produktets kontrolpanel.
Selvtestrapporten indeholder produktoplysninger, f.eks. produktnavn, modelnummer, serienummer og firmwareversionsnummer. Selvtestrapporten indeholder udskrevne testmønstre, som du kan bruge til at udføre fejlfinding i forbindelse med problemer med udskriftskvaliteten.
  bemærk:
Hvis du får brug for at kontakte HP med et serviceproblem, er det ofte en hjælp, hvis du udskriver en selvtestrapport, før du ringer.
Figur : Eksempel på en selvtestrapport
Scannet version af selvtestrapporten for et produkt
Følgende video viser, hvordan man printer en selvtestrapport.
  bemærk:
Videoen viser HP Deskjet 6500. Ydersiden af produktet er måske ikke magen til dit produkt, men fremgangsmåden er den samme.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse,
Følg disse trin for at udskrive en testside.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen () for at tænde for produktet.
  2. Løft udbakken, og flyt derefter papirstyret så langt udefter, som det kan komme.
    Figur : Løft udbakken, og juster papirstyret
    Illustration af løft af udbakken og flytning af papirstyret udefter
  3. Læg nyt, almindeligt hvidt Letter- eller A4-papir i papirbakken.
    Figur : Læg papir i papirbakken
    Illustration af ilægning af papir i papirbakken
  4. Juster papirstyret, indtil det hviler imod siden af papiret, og sænk derefter udbakken.
    Figur : Juster papirstyrene
    Illustration af justering af papirstyrene imod papirstakken
  5. Tryk på knappen Opsætning ().
  6. Tryk på højrepilen (), indtil skærmbilledet viser Udskriv rapport, og tryk derefter på knappen OK.
  7. Tryk igen på knappen OK for at udskrive testsiden.