HP Deskjet 1000 (J110), 2000 (J210), 3000 (J310) og Deskjet Ink Advantage 2010 (K010a) printerserie - print en testside

Indledning

Dette dokument forklarer, hvordan du printer en testside. Du kan bruge denne side til at se aktuelle oplysninger om produktstatus, status for blækpatron og yderligere oplysninger om produktet.

Sådan udskriver du en testside

Følg disse trin for at udskrive en testside.
  1. Læg nyt, almindeligt, ubrugt hvidt Letter- eller A4-papir i papirbakken.
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen () for at tænde for produktet.
  3. Åbn HP-produktsoftwaren:
    bemærk:
    Du kan også åbne HP-produktsoftwaren fra skrivebordet: dobbeltklik på HP-produktikonet ().
    Produktsoftwaren åbnes.
  4. Dobbeltklik på Printerhandlinger.
  5. Dobbeltklik på Vedligeholdelsesopgaver.
  6. Klik på fanen Enhedstjenester, og klik derefter på Udskriv diagnosticeringsoplysninger (). Selvtestrapporten udskrives.