HP DeskJet-printere - Udskiftning af blækpatronerne

Dette dokument gælder for HP DeskJet 1000, 2000, 3000 og DeskJet Ink Advantage 2010-printere.
Udskift blækpatronerne, når blækbeholdningen er lav eller tom for at undgå problemer med kvaliteten.

Blækpatroner

HP DeskJet 1000, 2000, og 3000-printere
Se den følgende tabel for at identificere de korrekte blækpatroner til dit land/område.
Blækpatronbeskrivelse
Nordamerika og Asien og Stillehavsområdet, herunder Japan (undtagen Indien, Kina og Indonesien)
Vesteuropa
Mellemøsten, Afrika, Latinamerika og SNG
Kina, Indien og Indonesien
Sort blækpatron
HP 61 Black
HP 301 Black
HP 122 Black
HP 802 Black
Farveblækpatron
HP 61 Tri-color
HP 301 Tri-color
HP 122 Tri-color
HP 802 Tri-color
HP DeskJet Ink Advantage 2010-printere
Se den følgende tabel for at identificere de korrekte blækpatroner til dit land/område.
Blækpatronbeskrivelse
Nord-, Syd- og Centralamerika
Europa
Mellemøsten og Afrika
Asien og Stillehavsområdet
Sort blækpatron
HP 704 Black
I/T
I/T
HP 704 Black
Farveblækpatron
HP 704 Trefarvet
I/T
I/T
HP 704 Trefarvet
Køb nye patroner og andre forbrugsvarer fra HP Store eller en lokal forhandler.

Video, der viser udskiftning af en blækpatron

Følgende video viser, hvordan man udskifter en patron.
bemærk:
Videoen viser HP Deskjet 3000. Ydersiden af produktet er måske ikke magen til dit produkt, men fremgangsmåden er den samme.
.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.

Trin 1: Læg papir i

Når du installerer en ny blækpatron, beder HP-produktet dig om at lægge papir i, så blækpatronerne kan blive justeret. Følg disse trin for at lægge papir i produktet.
  1. Hvis produktet ikke allerede er tændt, skal du trykke på tænd/sluk-knappen () for at tænde det.
  2. Løft papirbakken.
    Figur : Løft papirbakken
    Illustration: Sådan løftes indbakken
  3. Sænk udbakken, og træk bakkeforlængeren ud.
    Figur : Sænk udskriftsbakken
    Illustration: Sådan sænkes udbakken
  4. Skub papirbreddestyret ud i dets yderste position.
    Figur : Skub papirbreddestyret
    Illustration: Skub papirbreddestyret til den yderste position.
  5. Læg ubrugt, hvidt Letter- eller A4-papir i bakken med den korte kant forrest og tryksiden opad.
    Figur : Læg papir i bakken
    Illustration: Læg papiret i bakken
  6. Skub papirbreddestyret til højre, indtil det stopper ved kanten af papiret, men ikke bøjer det.
    Figur : Skub papirbreddestyret til højre
    Illustration: Skub papirbreddestyret til højre

Trin 2: Tag patronen ud, og sæt en ny i.

1. Hvis produktet ikke allerede er tændt, skal du trykke på tænd/sluk-knappen () for at tænde det.
  2. Åbn dækslet til blækpatronerne, og vent på, at slæden bevæger sig ind på midten af produktet.
    Figur : Åbn dækslet til blækpatronerne
    Illustration: Sådan åbner du dækslet til blækpatronerne
  3. Skub den blækpatron, som du vil udskifte, forsigtigt ned for at udløse den, og træk den ind mod dig selv og ud af holderen.
    Figur : Fjern den gamle blækpatron
    Illustration: Fjern den gamle blækpatron
  4. Tag den nye blækpatron ud af pakken.
    Figur : Tag blækpatronen ud af pakken
    Illustration: Sådan tager du den nye blækpatron ud af pakken
  5. Fjern den gennemsigtige tape fra den nye blækpatron ved hjælp af den lyserøde tap.
    Figur : Fjern den gennemsigtige tape
    Illustration: Sådan fjerner du den gennemsigtige tape med tappen.
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Berøring kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse. Du må heller ikke sætte tapen på blækpatronerne igen. Det kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Rør ikke ved de elektriske kontakter eller blækdyserne
    Illustration: Områder, der ikke må berøres
  6. Skub den nye patron ned i holderen, indtil den klikker på plads.
    Figur : Skub patronen ned i holderen
    Illustration: Sådan skubbes patronen ned i holderen
    • Indsæt den trefarvede blækpatron () i holderen til venstre
    • Indsæt den sorte blækpatron () i holderen til højre
  7. Gentag de foregående trin, hvis du skal udskifte de andre blækpatroner.
  8. Luk dækslet til blækpatronerne.
    Figur : Luk dækslet til blækpatronerne
    Illustration: Sådan lukker du dækslet til blækpatronerne

Trin 3: Juster den nye blækpatron

1. Åbn printersoftwaren.
  2. Dobbeltklik på printer handlinger, og dobbeltklik derefter på vedligeholdelsesopgaver. HP Toolbox åbnes.
  3. Klik på fanen enheds tjenester , og klik derefter på Juster blækpatroner. Printeren justerer patronerne, og printer derefter et justeringsark.