HP Deskjet 3050 (J610) All-in-One-printerserien - Fejlmeddelelsen "Ikke mere papir" og printeren samler ikke papir op eller fører det ikke ind

Problem

Produktet samler ikke papir op eller indfører det fra bakken. Produktet kan frembringe lyde, som om det udskriver, men der kommer intet papir igennem det.

Sådan bruges løsningerne i dette dokument

Et problem med papirfremføring kan opstå af flere årsager, f.eks. støvede eller forurenede papirvalser, papirets tilstand i bakken eller endda problemer med softwaren.
For at løse problemet skal du prøve hver enkelt løsning i dette dokument og derefter bruge trinnene i dette afsnit til at udskrive en selvtestrapport. Dette trin afgør, om produktets hardware fungerer korrekt. Hvis du har løst problemet, og produktet udskriver en selvtestrapport korrekt, er der ikke grund til at fortsætte fejlfindingen.
Følgende video viser, hvordan man printer en selvtestrapport.
bemærk:
Videoen viser HP Deskjet 3050. Ydersiden af printeren er måske ikke magen til din printer, men fremgangsmåden er den samme.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
Sådan udskrives en selvtestrapport
  1. Tryk på knappen ved siden af Opsætning på produktets kontrolpanel ().
  2. Tryk på knappen ved siden af Rapport på produktets kontrolpanel ().
    Selvtestrapporten udskrives.
VIGTIGT: Prøv at udskrive en selvtestrapport efter hver løsning, selvom løsningen løser problemet.
Følgende video viser, hvordan du løser en fejlmeddelelse af typen "Ikke mere papir", når der er papir i printeren.
bemærk:
Denne video viser HP Deskjet 3050. Produktet ligner måske ikke dit produkt udvendigt, men trinnene er de samme.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.

Løsning 1: Udfør en nulstilling

Nogle gange kan en nulstilling af produktet udbedre et problem med papirfremføring. Følg disse trin for at udføre en nulstilling.

Trin 1: Nulstil printeren

1. Tag netledningen ud bag på printeren, mens printeren er tændt.
  2. Træk strømledningen ud af stikkontakten.
  3. Vent mindst 15 sekunder.
  4. Sæt strømledningen tilbage i stikkontakten.
  5. Sæt netledningen i printeren igen.
  6. Tænd for printeren.

Trin 2: Udskrivning af en selvtestrapport

Udskriv en selvtestrapport. Se afsnittet om, hvordan man bruger disse løsninger, i begyndelsen af ​​dette dokument.
  • Prøv at udskrive det oprindelige dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives. Hvis problemet er løst, er der ingen grund til at fortsætte fejlfindingen.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis problemet ikke er løst.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis selvtestrapporten ikke udskrives.

Løsning 2: Undersøg papirets tilstand, og læg det i igen

Problemer med papirfremføring kan skyldes støvet, iturevet, rynket, vådt eller foldet papir i bakken. Papirets kvalitet kan også gøre en forskel. Brug kun papir af god kvalitet, som overholder produktspecifikationerne. Følg disse trin for at kontrollere papirets tilstand.
bemærk:
Brug kun 10 til 25 ark almindeligt hvidt, ubrugt papir til disse fejlfindingstrin.

Trin 1: Kontroller papirets tilstand

1. Fjern papirstakken fra bakken.
  2. Tjek for forhindringer inde i bakken. Brug en lommelygte til at se på mekanismen inde i bakken for at sikre, at der ikke er noget, der forhindrer papiret i at få kontakt med valserne. Selv små stykker papir kan give problemer med papirfremføringen.
    bemærk:
    Hvis du finder forhindringer i papirets bane, skal du gå til afsnittet om rengøring af valserne.
  3. Undersøg papirets tilstand, og udskift alt revet, støvet, krøllet eller bøjet papir.
  4. Sørg for, at alt papiret i stakken er af samme størrelse og type. Læg aldrig forskellige papirtyper i bakken. Produktet kan kun behandle én papirtype ad gangen.
  5. Bank papirstakken på bordet for at justere kanterne.
  6. Sørg for, at papirstakken ikke indeholder mindre end 10 ark, og ikke mere end 25 ark papir.
    bemærk:
    Du skal bruge 10 til 25 ark papir udelukkende med henblik på disse fejlfindingstrin. Når problemet er løst, kan du igen lægge papir i ud fra specifikationerne for produktet.

Trin 2: Læg papiret i igen

1. Hæv indbakken.
    Figur : Hæv indbakken
    Illustration af, hvordan du hæver papirbakken
  2. Sænk udskriftsbakken, og træk derefter bakkeforlængeren ud.
    Figur : Træk udskriftsbakkeforlængeren ud
    Illustration af udtrækning af udskriftsbakkeforlængeren
  3. Skub papirbreddestyret ud i dets yderste position.
    Figur : Skub papirbreddestyret til den yderste position
    Illustration af, hvordan papirbreddestyret skubbes udad
  4. Læg en stak almindeligt papir i papirbakken med udskriftssiden opad. Skub papirstakken ind, indtil den ikke kan komme længere.
    Figur : Læg papir i
    Illustration af, hvordan du ilægger papir
  5. Skub papirbreddestyret tæt ind mod papiret.
    Figur : Skub papirbreddestyret tæt ind mod papiret
    Illustration af, hvordan du skubber papirbreddestyret mod papiret

Trin 3: Udskrivning af en selvtestrapport

Udskriv en selvtestrapport. Se afsnittet om, hvordan man bruger disse løsninger, i begyndelsen af ​​dette dokument.
  • Prøv at udskrive det oprindelige dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives. Hvis problemet er løst, er der ingen grund til at fortsætte fejlfindingen.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis problemet ikke er løst.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis selvtestrapporten ikke udskrives.

Løsning 3: Rens papiropsamlingsvalserne

Støv eller papirrester på valserne inde i produktet kan give problemer med papirfremføringen. Følg disse trin for at rengøre valserne.

Trin 1: Rens papiropsamlingsvalserne

bemærk:
Du skal bruge en lang vatpind til at rense valserne.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen () for at slukke for produktet.
  2. Tag strømstikket ud af stikket bag på produktet.
  3. Hæv papirbakken.
    Figur : Hæv papirbakken
    Illustration af, hvordan du hæver papirbakken
  4. Se ned gennem den åbne papirbakke, og find de grå papiropsamlingsvalser. Du skal måske bruge en lommelygte til at oplyse området.
    Figur : Papiropsamlingsvalser
    Foto: papiropsamlingsvalser
  5. Fugt en lang vatpind med flaskevand eller destilleret vand, og klem overskydende vand væk.
  6. Tryk vatpinden mod valserne, og drej dem opad med fingrene. Tryk lidt for at fjerne støv eller snavs.
  7. Lad valserne tørre i 10 eller 15 minutter.
  8. Sæt stikket i igen bag på produktet.
  9. Tryk på tænd/sluk-knappen (), hvis HP-produktet ikke tændes automatisk.

Trin 2: Udskrivning af en selvtestrapport

Udskriv en selvtestrapport. Se afsnittet om, hvordan man bruger disse løsninger, i begyndelsen af ​​dette dokument.
  • Prøv at udskrive det oprindelige dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives. Hvis problemet er løst, er der ingen grund til at fortsætte fejlfindingen.
  • Hvis selvtestrapporten udskrives, men det oprindelige dokument ikke udskrives, skal du fortsætte til næste løsning i dette dokument.
  • Hvis selvtestrapporten ikke udskrives, så prøv at udskrive rapporten igen. Lyt efter gummivalserne, der samler papir op. du skulle kunne høre dem dreje rundt. Prøv derefter langsomt at skubbe papiret længere ind, indtil valsen får kontakt for at samle papiret op. Vær forsigtig med ikke at skubbe papiret for langt ind, da det kan forårsage papirstop.
    • Hvis selvtestrapporten ikke udskrives, når papiret langsomt skubbes længere ind, skal du gentage de forrige trin for at rense valserne igen. Hvis problemet ikke forsvinder efter gentagen rengøring, skal du springe næste løsning i dette dokument over og derefter udføre service på produktet.
    • Hvis selvtestrapporten udskrives, når papiret langsomt skubbes længere ind, skal du prøve at udskrive det oprindelige dokument igen. Papiret blev måske ikke ført langt nok ind i produktet. Hvis problemet er løst, er der ingen grund til at fortsætte fejlfindingen.
    • Hvis papiret kun føres gennem produktet, når du langsomt skubber det længere ind, skal du gentage de forrige trin for at rense valserne igen. Hvis problemet ikke forsvinder efter gentagen rengøring, skal du springe næste løsning i dette dokument over og derefter udføre service på produktet.

Løsning 4: Juster papirindstillingerne i printerdriveren

Produktet samler muligvis ikke papiret op, hvis formatet og typen af papiret i papirbakken ikke svarer til indstillingerne af størrelse og type i printerdriveren. Denne produktfunktion hjælper med at undgå at spilde blæk og papir, hvis papiret ikke er, som du forventede.
  1. Gå tilbage til det dokument, du prøvede at udskrive, da problemet opstod.
  2. Klik på Filer, og klik derefter på Udskriv. Dialogboksen Udskriv vises.
    Figur : Klik på Filer, og klik derefter på Udskriv
    Grafik: Klik på Filer, og klik derefter på Udskriv
  3. Vælg dit produkt, og klik derefter på Egenskaber. Dialogboksen Egenskaber for printeren åbnes.
  4. Klik på fanen Papir/kvalitet.
  5. Sørg for, at den valgte indstilling i rullemenuen Papirformat svarer til papirformatet. Hvis du for eksempel har lagt Legal-papir i produktet, skal du vælge Legal 8.5x14in.
  6. Vælg den papirtype i rullemenuen Medier, der svarer til det papir, du har lagt i produktet.
  7. Klik på OK for at anvende indstillingerne.
  8. Klik på OK fra dialogboksen Udskriv for at starte udskriftsjobbet.
  • Hvis dokumentet udskrives, er problemet løst, og du behøver ikke at fortsætte fejlfindingen.
  • Hvis dokumentet udskrives på almindeligt hvidt papir, men ikke på en speciel papirtype, behøver du ikke at fortsætte fejlfindingen. Problemet er sandsynligvis relateret til det papir, du prøvede at udskrive på, eller det kan være et problem med tilslutningen. Gennemgå afsnittene under Årsag og forebyggelse i slutningen af ​​dette dokument for at kontrollere andre muligheder.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis dokumentet ikke udskrives.

Løsning 5: Udfør service på All-in-One-enheden

Hvis produktet udskriver en selvtestrapport med almindeligt hvidt papir, fungerer printeren, og den behøver ikke at blive udskiftet. Andre problemer, såsom tilslutning, printerdriverindstillinger, specialpapir, fotopapir med blank side opad, glat papir eller beskadiget papir, kan forårsage problemet. Gennemgå de følgende afsnit for at flere oplysninger om de almindeligste årsager, og om hvordan problemet kan forhindres.
Udfør service på eller udskift dit HP-produkt, hvis du har gennemgået alle ovenstående trin.
Hvis du vil se, om produktet stadig er omfattet af garanti, skal du gå til garantitjek-webstedet http://www.support.hp.com/checkwarranty. Kontakt HP Support for at planlægge en reparation eller udskiftning. Kontakt HP Support, hvis du befinder dig i Asien og Stillehavsområdet, for at finde et lokalt servicecenter i dit område.
Der pålægges muligvis reparationsgebyrer for produkter, der ikke er dækket af garantien.
VIGTIGT: Der bør kun udføres service på produktet, hvis du allerede har prøvet alle de tidligere nævnte løsninger, og produktet ikke udskriver en testside på almindeligt hvidt papir.

Forhindring af problemer med papirfremføring

Følg disse retningslinjer for at kunne forhindre problemer med papirfremføring:
  • Læg mindst 10 ark papir i bakken, men overfyld ikke bakken.
  • Læg papiret korrekt i, og skub derefter papiret helt ind i skuffen.
  • Brug kun papir af én type og ét format i bakken.
  • Opbevar papiret på et køligt, tørt sted.
  • Brug kun rent, ubrugt papir i bakken.
  • Papir, der har ligget i fotobakken et stykke tid, skal tages ud og lægges i igen. Undgå udskrivning på støvet papir.
  • Vent på, at produktet fuldfører et job eller viser meddelelsen "Ikke mere papir", før du lægger papir i igen.

Årsag

Et af de følgende forhold kan forårsage dette problem:
  • Papirbakkerne er tomme eller overfyldte.
  • Papiret er krøllet.
  • Udskrivningssiden eller den blanke side er ikke lagt i bakken, så denne side vender opad. Fotopapir skal altid lægges i med den grove side nedad.
  • Papiret er for glat til produktet.
  • Papiret får måske ikke kontakt med valserne.
  • Papirbreddestyret presser for stramt mod papirstakken.
  • Papirbakken er ikke sat helt ind i produktet.
  • Papirindstillingerne i printerdriveren svarer ikke til papiret i papirbakken.
  • Gummivalserne til papirfremføring er støvede.