HP Deskjet 1050, 1050A, 2050 og 2050A All-in-One-printerserien - Fejlmeddelelsen "Ikke mere papir" og printeren samler ikke papir op eller fører det ikke ind

Dette dokument gælder for HP Deskjet 1050, 1050A, 2050 og 2050A All-in-One-printere.

Problem

Printeren samler ikke papir op eller indfører det fra bakken. Printeren kan frembringe lyde, som om den udskriver, men der kommer intet papir igennem den.

Sådan bruger du løsningerne i dette dokument

Et problem med papirfremføring kan opstå af flere årsager, f.eks. støvede eller forurenede papirvalser, papirets tilstand i bakken eller endda problemer med softwaren.
For at løse problemet skal du prøve hver enkelt løsning i dette dokument og derefter bruge trinnene i dette afsnit til at udskrive en selvtestrapport. Dette trin afgør, om produktets hardware fungerer korrekt. Hvis du har løst problemet, og produktet udskriver en selvtestrapport korrekt, er der ikke grund til at fortsætte fejlfindingen.
Følgende video viser, hvordan man udskriver en selvtestrapport.
bemærk:
Denne video viser HP Deskjet 2050. Produktet ligner måske ikke dit produkt udvendigt, men trinnene er de samme.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
Sådan udskrives en selvtestrapport
  1. Tryk på og hold knappen Start kopiering, Sort () og knappen Start kopiering, Farve () nede, indtil produktet udsender lyde.
  2. Slip begge knapper. Selvtestrapporten bliver udskrevet.
    Figur : Eksempel på selvtestrapport
    Grafik: selvtestrapport
VIGTIGT: Prøv at udskrive en selvtestrapport efter hver løsning, du prøver. Selv hvis løsningen løser problemet.
Følgende video viser, hvordan du løser en fejlmeddelelse af typen "Ikke mere papir", når der er papir i printeren.
bemærk:
Denne video viser HP Deskjet 2050. Produktet ligner måske ikke dit produkt udvendigt, men trinnene er de samme.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.

Løsning 1: Udfør en nulstilling

Nogen gange kan en nulstilling ordne et problem med papirfremføringen. Følg disse trin for at udføre en nulstilling.

Trin 1: Nulstil printeren

1. Tryk på tænd/sluk-knappen () for at tænde for produktet.
  2. Tag netledningen ud bag på produktet, mens produktet er tændt.
  3. Træk netledningen ud af stikkontakten.
  4. Vent mindst 15 sekunder.
  5. Sæt netledningen tilbage i stikkontakten.
  6. Sæt stikket i igen bag på enheden.
  7. Hvis produktet ikke tænder af sig selv, skal du trykke på tænd/sluk-knappen () for at tænde det.

Trin 2: Udskriv en selvtestrapport

Udskriv en selvtestrapport. Se afsnittet om, hvordan man bruger disse løsninger, i begyndelsen af dette dokument.
  • Prøv at udskrive det oprindelige dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives. Hvis problemet er løst, er der ingen grund til at fortsætte fejlfindingen.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis problemet ikke er løst.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis selvtestrapporten ikke udskrives.

Løsning 2: Undersøg papirets tilstand, og læg det derefter i papirbakken igen

Papirfremføringsproblemer kan skyldes, at der ligger støvet, iturevet, krøllet, vådt eller foldet papir i bakken. Papirkvaliteten kan også have betydning. Brug udelukkende papir i god kvalitet, der overholder specifikationerne for produktet. Følg disse trin for at tjekke papirets tilstand.
bemærk:
Brug kun mellem 10 og 25 ark hvidt, ubrugt papir til disse trin i fejlfindingen.

Trin 1: Kontroller papirets tilstand

1. Fjern papirstakken fra bakken.
  2. Tjek for forhindringer inde i bakken. Brug en lommelygte til at se på mekanismen inde i bakken for at sikre, at der ikke er noget, der forhindrer papiret i at få kontakt med valserne. Selv små stykker papir kan give problemer med papirfremføringen.
    bemærk:
    Hvis du finder forhindringer i papirets bane, skal du gå til afsnittet om rengøring af valserne.
  3. Undersøg papirets tilstand, og udskift alt revet, støvet, krøllet eller bøjet papir.
  4. Sørg for, at alt papiret i stakken er af samme størrelse og type. Læg aldrig forskellige papirtyper i bakken. Produktet kan kun behandle én papirtype ad gangen.
  5. Bank papirstakken på bordet for at justere kanterne.
  6. Sørg for, at papirstakken ikke indeholder mindre end 10 ark, og ikke mere end 25 ark papir.
    bemærk:
    Du skal bruge 10 til 25 ark papir udelukkende med henblik på disse fejlfindingstrin. Når problemet er løst, kan du igen lægge papir i ud fra specifikationerne for produktet.

Trin 2: Læg papiret i igen.

1. Skub papirbreddestyret til den yderste position.
  2. Læg en stak på 216 x 279 mm (8,5 x 11") almindeligt papir i papirbakken med udskriftssiden nedad. Skub papirstakken ind, indtil den ikke kan komme længere.
  3. Skub papirbreddestyret tæt ind mod papiret.
    Figur : Læg papiret i, og juster papirbreddestyret
    Grafik: Læg papiret i, og juster papirbreddestyret

Trin 3: Udskriv en selvtestrapport

Udskriv en selvtestrapport. Se afsnittet om, hvordan man bruger disse løsninger, i begyndelsen af dette dokument.
  • Prøv at udskrive det oprindelige dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives. Hvis problemet er løst, er der ingen grund til at fortsætte fejlfindingen.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis problemet ikke er løst.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis selvtestrapporten ikke udskrives.

Løsning 3: Rens papiropsamlingsvalserne

Støv eller papirrester på valserne inde i produktet kan give problemer med papirfremføringen. Følg disse trin for at rense valserne.

Trin 1: Rens papiropsamlingsvalserne

1. Hav følgende materialer klar:
    • En ren, fnugfri vatpind, der ikke går i stykker eller efterlader fibre.
    • Destilleret eller filtreret vand eller vand på flaske (postevand kan beskadige produktet).
  2. Tryk på tænd/sluk-knappen () for at slukke for produktet.
  3. Tag netledningen ud bag på produktet.
  4. Hæv indbakken.
    Figur : Hæv indbakken
    Grafik: Hæv indbakken
  5. Se ind i den åbne indbakke, og find de grå papiropsamlingsvalser. Du får måske brug for en lommelygte til at lyse området op med.
    Figur : Papiropsamlingsvalser
    Foto: Papiropsamlingsvalser
  6. Fugt en lang vatpind med flaskevand eller destilleret vand, og klem overskydende vand væk.
  7. Pres vatpinden mod valserne, og rul dem opad med dine fingre. Fjern støv eller skidt med et passende tryk.
  8. Lad valserne tørre i 10 til 15 minutter.
  9. Sæt netledningen i igen bag på produktet.
  10. Tryk på tænd/sluk-knappen, hvis produktet ikke tændes automatisk. ().

Trin 2: Udskriv en selvtestrapport

Udskriv en selvtestrapport. Se afsnittet om, hvordan man bruger disse løsninger, i begyndelsen af dette dokument.
  • Prøv at udskrive det oprindelige dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives. Der er ingen grund til at fortsætte fejlfindingen, når problemet er løst.
  • Forsæt til den næste løsning i dette dokument, hvis selvtestrapporten udskrives, men det originale dokument ikke gør.
  • Prøv at udskrive selvtestrapporten igen, hvis rapporten ikke udskrives. Lyt efter gummivalserne, der samler papir op. du bør kunne høre dem køre rundt. Prøv så langsomt at skubbe papiret længere ind, indtil valsen begynder at samle papiret op. Vær omhyggelig med ikke at skubbe papiret for langt ind, hvilket kan forårsage papirstop.
    • Gentag de tidligere skridt for at rense valserne igen, hvis selvtestrapporten ikke udskrives, når du langsomt skubber papiret længere ind. Hvis problemet ikke forsvinder efter gentagen rengøring, skal du springe næste løsning i dette dokument over og derefter udføre service på produktet.
    • Prøv at udskrive det originale dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives, når du langsomt skubber papiret længere ind . Papiret er måske ikke lagt langt nok ind i produktet. Der er ingen grund til at fortsætte fejlfindingen, når problemet er løst.
    • Gentag de tidligere skridt for at rense valserne igen, hvis papiret kun føres gennem produktet, når du langsomt skubber det længere ind. Hvis problemet ikke forsvinder efter gentagen rengøring, skal du springe næste løsning i dette dokument over og derefter udføre service på produktet.

Løsning 4: Rens valserne via printerens kontrolpanel

Før du kan gå i gang med at rense for blækpletter, skal du rense valserne via printerens kontrolpanel.

Trin 1: Rens valserne via printerens kontrolpanel

Følg disse trin for at rense valserne via printerens kontrolpanel.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren.
  2. Tag papiret ud af papirbakken.
  3. Tryk på og hold tænd/sluk-knappen nede, tryk på knappen Annuller tre gange, tryk på knappen Start farvekopiering syv gange, og slip derpå tænd/sluk-knappen.
  4. Printeren vil frembringe støj i ca. et minut. Vent til støjen standser.

Trin 2: Start rensningen af blækpletter via printerens kontrolpanel

Følg disse trin for at rense for blækpletter.
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde for printeren.
  2. Læg papir i papirbakken.
  3. Tryk på og hold tænd/sluk-knappen nede, tryk på knappen Annuller tre gange, tryk på knappen Start farvekopiering otte gange, og slip derpå tænd/sluk-knappen.
  4. Printeren indfører langsomt en side. Printeren vil frembringe støj i ca. et minut. Vent, indtil siden er kommet ud af printeren.

Trin 3: Udskriv en selvtestrapport

Udskriv en selvtestrapport. Se afsnittet om, hvordan man bruger disse løsninger, i begyndelsen af dette dokument.
  • Prøv at udskrive det oprindelige dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives. Der er ingen grund til at fortsætte fejlfindingen, når problemet er løst.
  • Forsæt til den næste løsning i dette dokument, hvis selvtestrapporten udskrives, men det originale dokument ikke gør.
  • Prøv at udskrive selvtestrapporten igen, hvis rapporten ikke udskrives. Lyt efter gummivalserne, der samler papir op. du bør kunne høre dem køre rundt. Prøv så langsomt at skubbe papiret længere ind, indtil valsen begynder at samle papiret op. Vær omhyggelig med ikke at skubbe papiret for langt ind, hvilket kan forårsage papirstop.
    • Gentag de tidligere skridt for at rense valserne igen, hvis selvtestrapporten ikke udskrives, når du langsomt skubber papiret længere ind. Hvis problemet ikke forsvinder efter gentagen rengøring, skal du springe næste løsning i dette dokument over og derefter udføre service på produktet.
    • Prøv at udskrive det originale dokument igen, hvis selvtestrapporten udskrives, når du langsomt skubber papiret længere ind . Papiret er måske ikke lagt langt nok ind i produktet. Der er ingen grund til at fortsætte fejlfindingen, når problemet er løst.
    • Gentag de tidligere skridt for at rense valserne igen, hvis papiret kun føres gennem produktet, når du langsomt skubber det længere ind. Hvis problemet ikke forsvinder efter gentagen rengøring, skal du springe næste løsning i dette dokument over og derefter udføre service på produktet.

Løsning 5: Juster papirindstillingerne i printerdriveren

Produktet henter muligvis ikke papir, hvis størrelsen og typen af papiret i papirbakken ikke svarer til indstillingerne for størrelse og type i printerdriveren. Denne produktfunktion hjælper med at undgå at spilde blæk og papir, hvis papiret ikke er, som du forventede.
  1. Vend tilbage til det dokument, du prøvede at udskrive, da problemet opstod.
  2. Klik på Filer, og klik derefter på Udskriv. Dialogboksen Udskriv vises.
    Figur : Klik på Filer, og klik derefter på Udskriv
    Grafik: Klik på Filer, og klik derefter på Udskriv
  3. Vælg dit produkt, og klik derefter på Egenskaber. Dialogboksen Egenskaber vises.
  4. Klik på fanen Papir/kvalitet.
  5. Vælg den papirtype i rullemenuen Type, der passer til det papir, du har lagt i produktet.
  6. Klik på fanen Avanceret. Dialogboksen Avancerede indstillinger åbnes.
  7. Sørg for, at den valgte indstilling i rullemenuen Papir/Output svarer til papirformatet. Vælg for eksempel Legal 8.5x14in, hvis du har ilagt Legal-papir.
  8. Klik på OK, og klik derefter på OK igen for at anvende indstillingerne.
  9. Klik på OK i dialogboksen Udskriv for at starte udskriftsjobbet.
  • Hvis dokumentet udskrives, er problemet løst, og du behøver ikke at fortsætte fejlfindingen.
  • Hvis dokumentet udskrives på almindeligt hvidt papir, men ikke på en speciel papirtype, behøver du ikke at fortsætte fejlfindingen. Problemet er sandsynligvis relateret til det papir, du prøvede at udskrive på, eller det kan være et problem med tilslutningen. Gennemgå afsnittene under Årsag og forebyggelse i slutningen af ​​dette dokument for at kontrollere andre muligheder.
  • Fortsæt med næste løsning, hvis dokumentet ikke udskrives.

Løsning 6: Udfør service på All-in-One-enheden

Printeren fungerer og skal ikke udskiftes, hvis den udskrev en selvtestrapport med almindeligt, hvidt papir. Andre forhold kan forårsage problemet, f.eks. tilslutning, indstillinger for printerdriver, særligt papir, fotopapir med den blanke side opad eller glat eller skadet papir. Gennemse følgende sektioner for at læse mere om de almindeligste årsager, og hvordan du undgår problemet.
Kontakt HP for service i alle lande/områder undtagen Asien og Stillehavsområdet.
Udfør service på produktet, hvis du har gennemgået alle ovenstående trin, og der stadig er et problem.
Kontroller din produktgaranti for at finde ud af, om printeren stadig er dækket af garantien, og derefter skal du kontakte HP Support for at aftale en reparation eller en erstatning.
Der pålægges evt. reparationsgebyrer for printere, der ikke er dækket af garantien.
VIGTIGT: Der bør kun udføres service på produktet, hvis du allerede har prøvet alle de tidligere nævnte løsninger, og produktet ikke udskriver en testside på almindeligt hvidt papir.

Forhindring af problemer med papirfremføring

Følg disse retningslinjer for at kunne forhindre problemer med papirfremføring:
  • Læg mindst 10 ark papir i bakken, men overfyld ikke bakken.
  • Læg papiret korrekt i, og skub derefter papiret helt ind i skuffen.
  • Brug kun papir af én type og ét format i bakken.
  • Opbevar papiret på et køligt, tørt sted.
  • Brug kun rent, ubrugt papir i bakken.
  • Papir, der har ligget i fotobakken et stykke tid, skal tages ud og lægges i igen. Undgå udskrivning på støvet papir.
  • Vent på, at produktet fuldfører et job eller viser meddelelsen "Ikke mere papir", før du lægger papir i igen.

Årsag

Et af de følgende forhold kan forårsage dette problem:
  • Papirbakkerne er tomme eller overfyldte.
  • Papiret er krøllet.
  • Udskrivningssiden, eller den blanke side, er ikke lagt i bakken, så denne side vender nedad. Fotopapir skal altid lægges i med den grove side opad.
  • Papiret er for glat til produktet.
  • Papiret får måske ikke kontakt med valserne.
  • Papirbreddestyret presser for stramt mod papirstakken.
  • Papirbakken er ikke sat helt ind i produktet.
  • Papirindstillingerne i printerdriveren svarer ikke til papiret i papirbakken.
  • Gummivalserne til papirfremføring er støvede.