• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Deskjet 1050, 1050A, 2050 og 2050A og Deskjet Ink Advantage 2060 All-in-One-printerserien - Udskiftning af patronerne

Indledning
Dette dokument indeholder trin til udskiftning af patronerne.
  bemærk:
Du kan finde oplysninger om kompatible patroner til dit produkt ved at gå til HP SureSupply. Du kan identificere din patron på et andet sprog end engelsk ved at klikke på sproglinket i nærheden af globusikonet () i browserens øverste højre hjørne.
Udskiftning af patronerne
Følgende video viser, hvordan man udskifter en patron.
  bemærk:
Videoen viser HP Deskjet 2050. Produktet ligner måske ikke dit produkt udvendigt, men trinnene er de samme.
.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
Følg disse trin for at udskifte og justere patronerne.
Trin 1: Udskift patronen
  1. Tryk på tænd/sluk-knappen () for at tænde for produktet, hvis det ikke allerede er tændt. Vent, indtil produktet ikke er i brug og stille, før du fortsætter.
  2. Ilæg almindeligt hvidt papir, hvis du ikke allerede har gjort det.
  3. Åbn patrondækslet. Slæden flytter ind midt i produktet. Vent, indtil slæden ikke er i brug og er stille, før du fortsætter.
    Figur : Åbn patrondækslet
    Grafik: Åbn patrondækslet
  4. Tryk let ned på patronen for at udløse den, og træk derefter patronen ud for at fjerne den fra holderen.
    Figur : Udtagning af patronen
    Grafik: Udtagning af patronen
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede kontaktflader eller blækdyserne. Berøring af disse dele kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Rør ikke ved kontakterne eller dyserne
    Grafik: Rør ikke ved kontakterne eller dyserne
  5. Tag den nye patron ud af emballagen, og træk derefter i den lyserøde tap for at fjerne plastiktapen.
      advarsel:
    Rør ikke ved de kobberfarvede kontakter eller blækdyserne. Sæt heller ikke tape på patronerne igen. Det kan forårsage tilstopning, blækfejl samt dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Fjern plastiktapen
    Illustration af, hvordan du fjerner tapen fra den nye patron
  6. Hold om patronens sider med dyserne mod produktet, og indsæt derefter patronen i dens holder. Sørg for, at ikonet på patronen passer til ikonet på holderen.
    • Den trefarvede patron () sættes i holderen til venstre
    • Den sorte patron () sættes i holderen til venstre
    Figur : Sæt patronen i dens holder
    Grafik: Sæt patronen i dens holder
  7. Skub patronen ind i holderen, så den klikker på plads.
    Figur : Klik patronen på plads
    Grafik: Klik patronen på plads
  8. Gentag disse trin for at udskifte den anden patron, hvis det er nødvendigt.
  9. Luk patrondækslet.
    Figur : Luk patrondækslet
    Grafik: Luk patrondækslet
  10. Vent cirka 30 sekunder på, at justeringssiden udskrives automatisk.
    Figur : Justeringssiden udskrives automatisk efter 30 sekunder
    Grafik: Justeringssiden udskrives automatisk efter 30 sekunder
Trin 2: Juster patronerne
  1. Løft scannerlåget.
  2. Anbring justeringssiden med udskriftssiden nedad på forreste højre hjørne af scannerglaspladen. Følg vejledningen ved siden af scannerglaspladen for at få hjælp til at ilægge justeringsarket.
    Figur : Læg justeringssiden på scannerglaspladen
    Grafik: Læg justeringssiden på scannerglaspladen
  3. Luk scannerlåget.
  4. Tryk på knappen Start kopiering, Sort () for at starte scanningen. Produktet justerer automatisk patronerne.
  5. Vent, indtil strømindikatoren () blinker som tegn på, at patronjusteringen er fuldført.