HP Photosmart Premium All-in-One printerserie (C309) - Udskiftning af blækpatroner

Indledning

Dette dokument indeholder trin for installation af udskiftningspatroner.
Trin for installation af blækpatroner første gang er ikke medtaget i dette dokument. For installation af patroner første gang kan du prøve en af ​​følgende muligheder:

Udskiftning af blækpatroner

Følg disse trin i den viste rækkefølge for at udskifte blækpatronerne.
  advarsel:
Vent, indtil du har den nye blækpatron, før du fjerner den gamle blækpatron. Lad ikke blækpatronen ligge uden for produktet i længere tid. Det kan beskadige såvel produktet som blækpatronen.

Trin 1: Kontroller, at patronen er kompatibel med produktet

Køb nye patroner og andre forbrugsvarer fra HP Store eller en lokal forhandler.
Hvis du har installeret produktsoftwaren, skal du markere værktøjskassen i HP Solution Center. Værktøjskassen åbnes ved at følge disse trin:
  1. Åbn Solution Center:
    • Windows XP: Klik på Start, klik på Programmer, peg på HP, og klik derefter på HP Solution Center.
    • Windows Vista: Klik på Windows-ikonet (), klik på Programmer, peg på HP, og klik derefter på HP Solution Center.
    HP Solution Center åbnes i et nyt vindue.
  2. Klik på Settings ().
  3. Klik på Print Settings, klik på Printer Toolbox. Printer-Toolbox åbnes i et nyt vindue.
  4. Klik på fanen Estimated Ink Levels, og klik derefter på Shop online.

Trin 2: Udskift patronen

Følgende video viser, hvordan man udskifter en printerpatron.
bemærk:
Denne video viser HP Photosmart C309g. Produktet ligner måske ikke dit produkt udvendigt, men trinnene er de samme.
.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
  1. Hvis produktet ikke allerede er tændt, skal du trykke på tænd/sluk-knappen () for at tænde det.
  2. Løft dækslet til patronholderen, indtil den låses på plads.
    Figur : Åbn dækslet til patronholderen
    Illustration: Åbn dækslet til patronholderen
    Slæden flyttes ind midt i produktet. Vent, indtil slæden ikke er i brug og er stille, før du fortsætter.
  3. Tryk på tappen foran på patronen for at frigøre den, og tag patronen ud af holderen.
    Figur : Tag patronen ud
    Illustration: Tag patronen ud
      advarsel:
    Løft ikke låsen på siden af slæden for at fjerne patronen. Hvis du gør det, kan patronerne komme til at sidde forkert.
  4. Træk den orange trækflig på den nye patron lige tilbage for at fjerne plastikindpakningen.
    Figur : Fjern den orange hætte fra patronen
    Illustration: Fjern den orange hætte fra patronen
  5. Drej den orange hætte mod uret for at knække den af.
    Figur : Fjern den orange hætte fra patronen
    Illustration: Fjern den orange hætte fra patronen
  6. Lad patronens kontakter vende mod printhovedet, mens du skubber patronen ind i den korrekte holder som angivet med de farvekodede ikoner på patronen og i printhovedet.
    Figur : Isæt patronen
    Illustration: Isæt patronen
  7. Tryk ned på blækpatronen, indtil den klikker fast.
    Figur : Tryk patronen fast på plads
    Illustration: Tryk patronen fast på plads
  8. Gentag disse trin for hver patron, du vil udskifte.
  9. Luk dækslet til blækpatronerne. Produktet justerer automatisk printhovedet og udskriver en justeringsside.
    Figur : Luk dækslet til patronholderen
    Illustration: Luk dækslet til patronholderen