Udskiftning af blækpatroner i HP Photosmart C3100 All-in-One-printerserien

Indledning

Dette dokument beskriver, hvordan du udskifter en blækpatron i produktet.

Udskiftning af blækpatronerne

Køb nye patroner og andre forbrugsvarer fra HP Store eller en lokal forhandler.
Følgende video viser, hvordan man udskifter en printerpatron.
bemærk:
Denne video viser HP Photosmart C3180. Produktet ligner måske ikke dit produkt udvendigt, men trinnene er de samme.
.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
Gør følgende for at udskifte blækpatronerne.

Trin 1: Fjern den gamle blækpatron

1. Tryk på tænd/sluk-knappen () for at tænde for produktet.
      advarsel:
    Hvis ikke produktet er tændt, frigøres blækpatronerne ikke til udskiftning. Produktet kan blive beskadiget, hvis blækpatronerne ikke sidder sikkert på plads i højre side, når du fjerner dem.
  2. Åbn blækpatrondækslet. Slæden bevæges helt ud til højre i produktet.
    Figur : Åbn blækpatrondækslet
    Åbn blækpatrondækslet
  3. Vent, til printerpatronholderen er standset og lydløs, og skub derefter blækpatronen ned med et let tryk for at udløse den.
    • Den trefarvede blækpatron udskiftes ved at fjerne blækpatronen fra holderen i venstre side.
    • Den sorte blækpatron eller fotoblækpatronen udskiftes ved at fjerne patronen fra holderen i højre side.
      Figur : Blækpatronplaceringer
      Blækpatronplaceringer
    1. Patronholder til den trefarvede blækpatron
    2. Patronholder til den sorte blækpatron og fotoblækpatronen
  4. Træk blækpatronen væk fra produktet og ud af holderen.
    bemærk:
    Den tomme blækpatron kan genbruges. HP's miljøprogram for forbrugsvarer findes i mange lande/områder. Det giver dig mulighed for uden beregning at indlevere tomme blækpatroner til genbrug.

Trin 2: Klargør den nye blækpatron

1. Tag den nye blækpatron ud af emballagen. Rør kun ved det sorte plastik.
  2. Brug den lyserøde trækflig til at fjerne plastiktapen.
      Figur : Fjern plastiktapen
      Fjern plastiktapen, og rør ikke ved de elektriske kontakter eller blækdyserne
    1. Kobberfarvede elektriske kontakter
    2. Plastiktape med lyserød trækflig (skal fjernes før installation)
    3. Blækdyser under tape
      advarsel:
    Rør ikke de kobberfarvede elektriske kontakter eller blækdyserne. Berøring af disse dele kan forårsage tilstopning, blækfejl og dårlig elektrisk forbindelse.
    Figur : Rør ikke de kobberfarvede elektriske kontakter eller blækdyserne
    Rør ikke de kobberfarvede elektriske kontakter eller blækdyserne

Trin 3: Installer den nye blækpatron

1. Den nye blækpatron installeres ved at anbringe patronen lidt på skrå i den korrekte holder.
    • Installer den trefarvede blækpatron i den venstre holder.
    • Installer den sorte blækpatron eller fotoblækpatronen i den højre holder.
    Figur : Sæt blækpatronen i den korrekte holder
    Sæt blækpatronen i den korrekte holder
  2. Tryk blækpatronen fast ind i slæden, indtil den klikker på plads.
  3. Luk blækpatrondækslet.
    Figur : Luk blækpatrondækslet
    Luk blækpatrondækslet

Trin 4: Juster den nye blækpatron

Når du har installeret den nye blækpatron, justerer produktet patronerne og udskriver en justeringsside. Det kan tage et par minutter.
Hvis patronjusteringen ikke starter automatisk, skal du følge disse trin for at sikre, at produktet kan udskrive justeringssiden:
  1. Enheden skal være tændt.
  2. Kontroller, at der ligger nyt, almindeligt hvidt papir i papirbakken.