Udskiftning af patronerne til HP LaserJet 1018- og 1020-printerserierne

Dette dokument er til HP LaserJet 1018- og 1020-printerserierne.
Dette dokument indeholder vejledninger om udskiftning af printerpatronerne.
Patrontyper
Se den følgende tabel for at identificere de korrekte patroner til dit område.
Farve
Nord-, Syd- og Centralamerika
Europa
Mellemøsten/Afrika
Asien og Stillehavsområdet
Sort
HP 564 Black
HP 364 Black
HP 178 Black
HP 862 Black
Cyan
HP 564 Cyan
HP 364 Cyan
HP 178 Cyan
HP 862 Cyan
Magenta
HP 564 Magenta
HP 364 Magenta
HP 178 Magenta
HP 862 Magenta
Gul
HP 564 Gul
HP 364 Gul
HP 178 Gul
HP 862 Gul
Besøg HP SureSupply for at kontrollere blækpatronkompatibiliteten eller købe nye blækpatroner og andre forbrugsvarer.
  1. Gå til HP SureSupply.
  2. Hvis det er nødvendigt, skal du vælge dit land/område.
    Figur : Land/område-vælger
    Valg af land/område
  3. Følg anvisningerne på skærmen for at bestille nye forbrugsvarer eller kontrollere patronkompatibiliteten med din printer.
Du kan også købe originale HP-patroner og -forbrugsvarer hos andre forhandlere.
Følgende video viser, hvordan man udskifter en tonerpatron.
  bemærk:
Denne video viser HP Laserjet 1020. Produktet ligner måske ikke dit produkt udvendigt, men trinnene er de samme.
.
Hvis du har problemer med at se videoen eller vil se videoen i en anden størrelse, skal du klikke her for at afspille videoen på YouTube.
  advarsel:
Du forhindrer skader på printerpatronen ved at udsætte den mindst muligt for direkte lys. Tildæk printerpatronen med et ark papir.
Følg disse trin for at sikre, at den nye printerpatron er klar til at blive installeret i produktet.
  1. Tag den nye printerpatron ud af emballagen. Vip printerpatronen forsigtigt frem og tilbage for at fordele toneren jævnt.
      advarsel:
    Hold blækpatronen i begge ender for at forhindre skader på den.
  2. Træk i tappen, og fjern al tapen fra printertronen. Put tappen i printerpatronens emballage for at sende den til genbrug.
Trin 2: Åbn produktet
  1. Sørg for, at produktet er tændt. Tryk på tænd/sluk-knappen, hvis den ikke er tændt.
  2. Åbn printerpatrondækslet, og vent, indtil slæden ikke er i brug og stille.
  3. Tag den gamle printerpatron ud. Se oplysninger om genbrug inde i printerpatronens emballage.
      bemærk:
    Hvis du ikke kan fjerne eller installere patronerne, selvom strømmen er tændt, skal du kontrollere displayet på produktets kontrolpanel for fejlmeddelelser. Hvis der ikke vises nogen, skal du slukke strømmen og tænde den igen.
Trin 3: Udskift den gamle printerpatron
  1. Sæt den nye printerpatron i produktet. Sørg for, at printerpatronen sidder korrekt.
  2. Luk dækslet til printerpatronen.
  advarsel:
Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand får toneren til at trænge ind i stoffet.