• Oplysning

• Feedback

HP Scanjet Enterprise 7000 s2 - Nulstil scanneren

Nulstil scanneren

Det kan være nødvendigt at nulstille scanneren i følgende situationer:
  • Hvis der vises en fejlmeddelelse som f.eks. Scanner initialization failed (Initialiseringen af scanneren mislykkedes), når du forsøger at bruge scanneren.
  • Hvis fejlmeddelelsen Scanner not found (Scanneren blev ikke fundet) vises, når du forsøger at bruge scanneren, og det ikke løser problemet at slukke scanneren, vente 30 sekunder og så tænde for den igen.
For at nulstille scanneren skal du gøre følgende:
  1. Luk HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware) og HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner), hvis de er åbne.
  2. Tryk på strømknappen () for at slukke scanneren, og træk derefter strømkablet ud af scanneren.
  3. Vent 30 sekunder.
  4. Sæt strømkablet i igen, og tryk derefter på strømknappen () for at tænde for scanneren.