• Oplysning

• Feedback

HP Scanjet Enterprise 7000 s2 - Kontroller USB-forbindelsen

Kontroller USB-forbindelsen

Kontroller den fysiske forbindelse til scanneren.
  • Brug det kabel, der fulgte med scanneren. Andre USB-kabler er muligvis ikke kompatible med scanneren.
  • Kontroller, at USB-kablet er tilsluttet mellem scanneren og computeren. Det tregrenede ikon på USB-kablet vender opad, når kablet er sluttet korrekt til scanneren.
Hvis problemet fortsætter efter kontrol af ovennævnte, kan du prøve følgende:
  1. Afhængigt af hvordan scanneren er tilsluttet computeren, kan du gøre et af følgende:
    • Hvis USB-kablet er sluttet til en USB-hub eller dockingstation til en bærbar computer, skal du trække USB-kablet ud af USB-hub'en eller dockingstationen og derefter sætte det direkte i en USB-port på bagsiden af computeren.
    • Hvis USB-kablet er sat direkte i computeren, skal du sætte det i en anden USB-port på bagsiden af computeren.
    • Fjern alle andre USB-enheder fra computeren, bortset fra tastaturet og musen.
  2. Tryk på strømknappen () for at slukke scanneren, vent 30 sekunder, og tænd så for scanneren igen.
  3. Genstart computeren.
  4. Prøv at bruge scanneren, når computeren er genstartet.
    • Hvis scanneren virker, kan du til tilslutte andre USB-enheder en ad gangen. Afprøv scanneren, hver gang der er blevet tilsluttet yderligere enheder. Fjern alle USB-enheder, der forhindrer scanneren i at virke.
    • Hvis scanneren ikke fungerer, skal du afinstallere og derefter geninstallere HP Scanjet-driverne og -værktøjerne.
      • HP Scanjet 7000 s2
      • HP Scanjet 7000 s2 ISIS
      • HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware)