• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Scanjet Enterprise 7000 s2 - Registrering af fremføringsfejl

Registrering af fremføringsfejl
Funktionen Misfeed (multipick) detection (Registrering af fremføringsfejl) stopper scanningen, hvis den registrerer, at der indføres flere sider i scanneren på en gang. Denne funktion er aktiveret som standard.
Det kan være en god idé at deaktivere funktionen, hvis du scanner:
  • Formularsæt (hvilket HP ikke anbefaler).
  • Dokumenter, som har etiketter eller selvklæbende sedler på dem.
Sådan ændrer du denne indstilling i en HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware)-profil:
  1. Åbn HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware).
  2. Vælg en scanningsprofil, og klik derefter på Edit profile (Rediger profil).
  3. På fanen Scan Settings (Scanningsindstillinger) i dialogboksen Profile Settings (Profilindstillinger) skal du klikke på Hardware Options (Hardwareindstillinger) og så markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Misfeed (multipick) detection (Registrering af fremføringsfejl).
    Der er flere oplysninger om denne funktion og indstillingerne for den i hjælpen til HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware).
  bemærk:
Brug ISIS- eller TWAIN-brugerfladen til at aktivere registrering af fremføringsfejl, når der scannes fra programmer fra andre leverandører end HP.