HP Scanjet Enterprise 7000 s2 - Frafiltrering af farver i et dokument (farvefiltrering)

Frafiltrering af farver i et dokument (farvefiltrering)
Du kan bortfiltrere en farvekanal (rød, grøn eller blå) eller op til tre individuelle farver. Indstillingen for følsomhed er bestemmende for, hvor tæt en scannet farve skal være på den specificerede farve for at blive filtreret fra.
Når man frafiltrerer farver, bliver størrelsen af de scannede filer mindre, og den optiske tegngenkendelse (OCR) giver også bedre resultater.
Sådan vælger du farver, der skal udelades fra en scanning, i en HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware)-profil:
  1. Åbn HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware).
  2. Vælg en scanningsprofil, og klik derefter på Edit profile (Rediger profil).
  3. Klik på Color Dropout (Frafiltrering af farver) på fanen Scan Settings (Scanningsindstillinger) i dialogboksen Profile Settings (Profilindstillinger).
  4. Angiv indstillinger for farvefiltrering under Color dropout (farvefiltrering).
    Det er kun de indstillinger for Color Dropout (Frafiltrering af farver), som kan bruges på din scanner, der vises.
Du finder flere oplysninger om indstillingerne for farvefiltrering i hjælpen til scanningsprogrammet.
  bemærk:
Farvekanalfilteret kan kun bruges ved gråtone- og sort-hvid-scanninger. De forskellige farvefiltre gælder alle farvefunktioner.
Brug ISIS- eller TWAIN-brugergrænsefladen til at bortfiltrere farver, når der scannes fra scanningsprogrammer fra andre leverandører end HP.