• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Scanjet Enterprise 7000 s2 - Scanning af dokumenter

I de følgende afsnit beskrives det, hvordan man scanner originaler vha. scanneren og den tilhørende software.
Tips om scanning
  • Hvis der ikke vises nogen scanningsprofil på scannerens display, skal du åbne HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner) for at indlæse profilerne i scanneren.
  • Du kan til en vis grad forhindre, at der opstår papirstop, ved at benytte scanningsindstillinger, hvor du angiver dimensionerne på de ark, du scanner.
  • Hvis du vil annullere en scanning, skal du trykke på knappen Annuller ().
  • Hvis du trykker på knappen Dupleks-scanning (), behandles begge sider af originalen uanset scanningsprofilens indstilling. Hvis du trykker på knappen Simpleks-scanning (), behandles den side af det originale dokument, som vender nedad.
  • Du kan oprette scanningsprofiler, der bruger scanningssoftware fra andre leverandører end HP. Der er flere oplysninger i hjælpen til HP Scanner Tools Utility (Værktøjsprogram til HP-scanner).
Scanning vha. knapperne på kontrolpanelet
Hvis du vil scanne ved hjælp af knapperne på kontrolpanelet, skal du gøre følgende:
  1. Læg originalerne i.
  2. Brug og til at vælge den ønskede scanningsprofil.
      bemærk:
    Hvis du trykker på OK, vises scanningsprofilens filtype, farvetilstand og opløsning. For at vende tilbage til listen med profiler skal du trykke på tilbageknappen ().
  3. Tryk enten på Simpleks-scanning () for enkeltsidede scanninger eller Dupleks-scanning () for dobbeltsidede scanninger.
Scanning vha. HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware)
Du kan starte en scanning fra HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware).
  1. Gør et af følgende:
    • Dobbeltklik på ikonet HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware) på computerens skrivebord.
      Figur : ikonet SDSS
    • Klik på Start, og peg på Programmer eller Alle programmer, peg derefter på HP, HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware) 3.5 og klik så på HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware) 3.5.
        bemærk:
      Versionsnummeret kan være anderledes.
  2. Vælg en profil, og klik på Scan (Scanning).
      bemærk:
    Under listen vises en beskrivelse af den valgte profil.
  3. Klik på Done (Udført) for at behandle scanningen og sende den til den destination, der er defineret i scanningsprofilen.
Der er flere oplysninger i hjælpen til HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware).
Scanning fra ISIS- eller TWAIN-kompatible scanningsprogrammer
Du kan scanne et billede eller dokument direkte til et program, hvis programmet er ISIS- eller TWAIN-kompatibelt. Programmet er normalt kompatibelt, hvis det har et menupunkt som f.eks. Hent, Scan, Importer nyt objekt eller Indsæt. Se dokumentationen til programmet, hvis du ikke er sikker på, om programmet er kompatibelt, eller hvad indstillingen hedder.
  1. Start scanningsprogrammet, og vælg ISIS eller TWAIN som datakilde.
  2. Vælg de indstillinger, som passer til det dokument, du scanner.
  3. Udfør de nødvendige handlinger for at gennemføre scanningen.
Du finder flere oplysninger i hjælpen til scanningsprogrammet.