HP Scanjet Enterprise 7000 s2 - Scanneren kan ikke tændes

Scanneren kan ikke tændes
Hvis scanneren ikke aktiveres, når du trykker på strømknappen (), skal du kontrollere følgende:
  • Stikket til scanneren er muligvis trukket ud. Kontroller, at stikket fra strømforsyningen ikke er trukket ud af scanneren eller stikkontakten.
  • Strømforsyningen virker muligvis ikke.
    • Kontroller, at den grønne diode/indikator på strømforsyningskabinettet lyser.
    • Hvis den grønne diode/indikator ikke lyser, skal du kontrollere, at stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag, som netledningen er sat i, er tændte.
    • Hvis der er tændt på stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag, men den grønne indikator stadig ikke lyser, kan strømforsyningen være defekt. Kontakt www.hp.com/support for at få hjælp.