HP Scanjet Enterprise 7000 s2 - Scanneren fungerer ikke korrekt

Scanneren fungerer ikke korrekt
Hvis scanneren ikke længere kan scanne, skal du gøre følgende. Start en scanning efter hvert trin for at se, om scanneren fungerer korrekt. Gå videre til næste trin, hvis problemet ikke er løst.
  1. Et kabel sidder muligvis løst. Kontroller, at både USB-kablet og ledningen til strømforsyningen sidder ordentligt fast.
    Brug det kabel, der fulgte med scanneren. Andre USB-kabler er muligvis ikke kompatible med scanneren.
  2. Kontroller, at der er strøm på scanneren.
    1. Kontroller, at den grønne diode/indikator på strømforsyningskabinettet lyser.
    2. Hvis den grønne diode/indikator ikke lyser, skal du kontrollere, at stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag, som netledningen er sat i, er tændte.
    3. Hvis der er tændt på stikkontakten eller det overspændingsbeskyttede strømudtag, men den grønne indikator stadig ikke lyser, kan strømforsyningen være defekt. Kontakt www.hp.com/support for at få hjælp.
  3. Tag stikket fra strømforsyningen ud af stikkontakten, vent 30 sekunder, og sæt det derefter i igen.
  4. Genstart computeren.
  5. Åbn Kontrolpanel på computeren, og brug funktionen Tilføj/Fjern (i Windows Vista hedder funktionen Programmer og funktioner) til at afinstallere følgende programmer:
    • HP Scanjet 7000 s2
    • HP Scanjet 7000 s2 ISIS
    • HP Smart Document Scan Software (HP Smart dokumentscanningssoftware)
  6. Geninstaller programmerne ved hjælp af HP Scanning Software CD, der fulgte med scanneren.
  7. Sæt USB-kablet og strømkablet i scanneren igen, og tryk derefter på strømknappen () for at tænde scanneren.