• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP Scanjet Enterprise 8500 fn1 - Installer et tilbehør i holderen til tilslutning af hardware

Installer et tilbehør i holderen til tilslutning af hardware
Du kan installere et HP-tilbehør, der købes separat (f.eks. en nærhedslæser, fingeraftrykslæser eller en magnetkortlæser), i den integrerede holder til tilslutning af hardware (HIP).
  bemærk:
Denne procedure beskriver installationen af en nærhedskortlæser. Trin, der er angivet som eventuelt, er ikke relevante for alt HIP-tilbehør. Læs altid installationsvejledningen, der fulgte med dit tilbehør.
Udfør disse trin for at installere et tilbehør i HIP:
  1. Tryk på strømknappen for at slukke produktet (1), og træk derefter strømkablet ud (2).
    Figur : Sluk for produktet, og slå strømmen fra
  2. Isæt kanten af kreditkortet i dybningen oven på HIP-dækslet, og lirk forsigtigt dækslet fri. Læg dækslet til side.
    Figur : Fjern HIP-dækslet
  3. Tag HIP-tilbehøret ud af indpakningen, og sæt tilbehøret ind i HIP.
    1. Sæt tilbehørets USB-kabel ind i stikket på venstre side af HIP-kabinettet.
      Figur : Sæt det medfølgende USB-kabel ind i HIP'ens USB-stik
    2. Sæt USB-kablet i kabelstikket på tilbehøret (1), og sæt eventuelt jordstikket til jordbåndet på tilbehøret (2).
      Figur : Sæt USB-kablet ind i HIP-tilbehøret
        bemærk:
      De viste stik er for en nærhedskortlæser. Kabelstikket til dit tilbehør kan se anderledes ud og har måske ikke et jordstik.
    3. Ret stifterne under tilbehøret ind efter tilbehøret med stikkene i HIP, sæt tilbehøret ind i HIP, og tryk derefter forsigtigt ned for at sætte tilbehøret på plads.
      Figur : Sæt tilbehøret ind i HIP, og tryk nedad for at fastgøre det
  4. Sæt strømkablet til, og tryk på strømknappen for at tænde for produktet.