HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602, M603 - Udskriv, når en printerpatron når slutningen af den anslåede levetid

Udskriv, når en printerpatron når slutningen af den anslåede levetid

• Sort patron lav-meddelelse: Produktet angiver, når en forbrugsvares niveau er lavt. Patronens faktiske resterende levetid kan variere. Overvej at have en ekstra patron klar, så du kan installere den, når udskriftskvaliteten ikke længere er acceptabel. Det er ikke nødvendigt at udskifte forbrugsvaren nu.
    Fortsæt udskrivningen med den aktuelle patron, indtil omfordeling af toner ikke længere giver en acceptabel udskriftskvalitet. Fjern tonerpatronen fra printeren for at omfordele toneren, og vip forsigtigt patronen frem og tilbage om dens vandrette akse. Se vejledningen til udskiftning af patroner for en grafisk illustration. Sæt tonerpatronen tilbage i printeren, og luk dækslet.
  • Sort patron meget lav-meddelelse: Produktet angiver, når en forbrugsvares niveau er meget lavt. Den faktiske resterende levetid for forbrugsvarerne kan variere. Overvej at have en ekstra patron klar, så du kan installere den, når udskriftskvaliteten ikke længere er acceptabel. Forbrugsvaren behøver ikke at blive udskiftet med det samme, medmindre udskriftskvaliteten ikke længere er acceptabel. Der kan forekomme problemer med udskriftskvaliteten, når du bruger en forbrugsvare, der har nået slutningen af sin forventede levetid.
    Når en HP-printerpatron har nået "Meget lav", slutter HP's Premium Protection-garanti for denne printerpatron. HP's Premium Protection-garanti gælder kun for printerpatronen for dette produkt.