• Oplysning

• Feedback

HP LaserJet Enterprise 500 - Udskiftning af printerpatronen

Udskiftning af printerpatronen

Produktet bruger fire farver og har en separat printerpatron for hver farve: sort (K), magenta (M), cyan (C) og gul (Y).
  advarsel:
Hvis du får toner på tøjet, skal du tørre det af med en tør klud og vaske tøjet i koldt vand. Varmt vand fikserer toneren i tøjet.
bemærk:
Du kan finde oplysninger om genbrug af brugte printerpatroner på æsken til printerpatronen.
  1. Åbn frontdækslet. Kontroller, at dækslet er helt åbent.
    Figur : Placering af frontdækslet
  2. Tag fat i håndtaget på den brugte printerpatron, og træk den ud.
    Figur : Placering af printerpatronen
  3. Opbevar den brugte printerpatron i en beskyttende pose. Du kan finde oplysninger om genbrug af brugte printerpatroner på æsken til printerpatronen.
  4. Tag den nye printerpatron ud af posen.
    Figur : Placering af hukommelsen
  5. Tag fat i begge ender af tonerkassetten, og ryst forsigtigt kassetten for at fordele toneren.
    Figur : Ryst printerpatronen
  6. Fjern det orange beskyttelsesdæksel fra printerpatronen.
    Figur : Placering af beskyttelsesdækslet
      advarsel:
    Undgå lang tids udsættelse for lys.
      advarsel:
    Rør ikke den grønne valse. Hvis du gør det, kan patronen blive beskadiget.
  7. Juster printerpatronen med hullerne, og indsæt printerpatronen, indtil den klikker på plads.
    Figur : Placering af holderen til printerpatronen
  8. Luk frontdækslet.
    Figur : Placering af frontdækslet