• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP LaserJet Enterprise 600 M601, M602 og M603 Series-printer - Produktsikkerhedsfunktioner

Sikkerhedserklæringer
Produktet understøtter sikkerhedsstandarder og anbefalede protokoller, der hjælper dig med at sikre produktet, beskytter vigtige oplysninger på dit netværk og forenkler den måde, hvorpå du overvåger og vedligeholder produktet.
Detaljerede oplysninger om HP's sikre løsninger til billedbehandling og udskrivning finder du på adressen www.hp.com/go/secureprinting. Webstedet indeholder links til hvidbøger og dokumenter med ofte stillede spørgsmål om sikkerhed.
IP-sikkerhed
IPsec er et sæt protokoller, der styrer IP-baseret netværkstrafik til og fra produktet. Med IPsec får du vært-til-vært-godkendelse, dataintegritet og kryptering af netværkskommunikation.
For produkter, der er tilsluttet netværket og har en HP Jetdirect-printerserver, kan du konfigurere IPsec ved hjælp af fanen Netværk i HP's integrerede webserver.
Sikring af HP's integrerede webserver
Tildel en administratoradgangskode til adgang til produktet og HP's integrerede webserver, så uautoriserede brugere ikke kan ændre produktets indstillinger.
  1. Åbn HP's integrerede webserver ved at indtaste produktets IP-adresse i adresselinjen på en webbrowser.
  2. Klik på fanen Sikkerhed.
  3. Åbn menuen Generel sikkerhed.
  4. Skriv det navn, der knyttes til adgangskoden, i feltet Brugernavn.
  5. Indtast adgangskoden i feltet Ny adgangskode, og indtast den igen i feltet Kontroller adgangskode.
      bemærk:
    Hvis du ændrer en eksisterende adgangskode, skal du først skrive den eksisterende adgangskode i feltet Gammel adgangskode.
  6. Klik på knappen Anvend. Skriv adgangskoden ned, og gem den et sikkert sted.
Krypteringssupport: Krypterede HP High Performance-harddiske (kun modellerne xh)
Dette produkt omfatter en krypteret harddisk. Harddisken giver dig hardwarebaseret kryptering, så du på en sikker måde kan gemme følsomme udskrivnings-, kopierings- og scanningsdata, uden at det påvirker produktets ydeevne. Harddisken bruger den nyeste AES-standard (Advanced Encryption Standard) og indeholder alsidige, tidsbesparende og robuste funktioner.
Brug menuen Sikkerhed i HP's integrerede webserver til at konfigurere disken.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om den krypterede harddisk, skal du se installationsvejledningen til HP High-Performance Secure Hard Disk.
  1. Indtast Secure Hard Disk i søgefeltet, og klik på knappen >>.
  2. Klik på linket HP Secure High Performance Hard Disk.
  3. Klik på linket Manualer.
Sikkert gemte job
Du kan beskytte job, der er gemt på produktet ved at tildele en PIN-kode til dem. Enhver, der prøver at udskrive disse beskyttede job, skal først indtaste PIN-koden på produktets kontrolpanel.
Brug af produktets kontrolpanelmenu
Du kan låse forskellige funktioner på kontrolpanelet ved at bruge HP's integrerede webserver.
  1. Åbn HP's integrerede webserver ved at indtaste produktets IP-adresse i adresselinjen på en webbrowser.
  2. Klik på fanen Sikkerhed.
  3. Åbn menuen Adgangskontrol.
  4. Vælg, hvilken type brugere der skal have adgang til hver af disse funktioner, i området Politikker for log på og tilladelser.
  5. Klik på knappen Anvend.
Lås processoren
Processorområdet, der findes bag på produktet, har en åbning, hvor du kan tilslutte et sikkerhedskabel. Låsning af processoren forhindrer, at nogen fjerner værdifulde komponenter fra den.
Figur : Placering af sikkerhedsåbning