HP Photosmart 7510 Series - Beskrivelse af produktets kontrolpanel

HP Photosmart 7510 Series - Beskrivelse af produktets kontrolpanel
    Figur : Billede - Kontrolpanelet på HP Photosmart 7510 Series
  1. 1 Display: Den berøringsfølsomme skærm viser menuer, fotos og meddelelser. Du kan bevæge dig vandret gennem fotos og lodret gennem lister.
  2. 2 Hjem: Vender tilbage til Startskærmbilledet (det skærmbillede, der vises, når du tænder produktet).
  3. 3 Web Services: Åbner menuen Web Services med statusoplysninger. Du kan endvidere ændre indstillinger og - hvis Web Services er aktiveret - udskrive en rapport.
  4. 4 Trådløse indstillinger: Åbner menuen Trådløs, hvor du kan vælge egenskaber for trådløs kommunikation samt ændre indstillinger.
  5. 5 Apps Manager: Åbner menuen Administrer mine favoritter, hvor du kan flytte rundt på og slette apps.
  6. 6 Blækniveauer: Åbner menuen Blækniveauer, som viser de forventede blækniveauer.
  7. 7 Indstillinger: Åbner menuen Indstillinger, hvor du kan ændre produktindstillinger og udføre vedligeholdelsesfunktioner.
  8. 8 Hjælp: Fra Hjælp-skærmbilledet vises de emner, du kan få hjælp til. Fra andre skærmbilleder fås hjælp til det aktuelle skærmbillede.
  9. 9 Apps: Giver nemt og hurtigt adgang til og udskrivning af informationer fra Apps, f.eks. kort, kuponer, farvelægningssider og puslespil.
  10. 10 Tilbage: Vender tilbage til forrige skærmbillede på displayet.
  11. 11 Foto: Åbner menuen Foto, hvor du kan få vist, redigere, udskrive og gemme dine fotos.
  12. 12 Kopier: Åbner menuen Kopier, hvor du kan få vist kopien, redigere størrelse og lyshed, vælge sort og farve samt antal kopier. Du kan også vælge 2-sidede kopier eller størrelse, kvalitet og papirtype.
  13. 13 Scan: Åbner menuen Vælg scanningsdestination, hvor du kan vælge en destination for scanningen.
  14. 14 eFax: Åbner internetfaxtjenesten eFax®. Send og modtag faxer uden faxhardware eller telefonlinje. Kræver internetforbindelse og Web Services.
  15. 15 Annuller: Stopper den aktuelle handling.
HP Photosmart 7510 Series - Kontrolpanelets funktioner