• Oplysning

HP Photosmart 7510 series - Fejlfinding af printeropsætning med firewall- eller antivirusbeskyttelse

Fejlfinding af printeropsætning med firewall- eller antivirusbeskyttelse
Følgende forslag kan løse de fleste problemer i forbindelse med firewalls og antivirussoftware. Kontakt producenten, hvis du har brug for oplysninger om specifikke softwareindstillinger.
Forslag til løsning af problemer med firewalls eller antivirussoftware
  • Hold altid sikkerhedssoftwaren opdateret. Mange leverandører af sikkerhedssoftware tilbyder opdateringer, der retter kendte problemer samt beskytter mod de nyeste sikkerhedstrusler.
  • Hvis din firewall eller antivirussoftware har sikkerhedsindstillingerne Høj, Mellem eller Lav, skal du bruge indstillingen Mellem, når computeren er tilsluttet netværket.
  • Hvis du har ændret firewall- eller antivirusindstillinger, kan du prøve at sætte dem tilbage til standardindstillingerne.
  • Hvis softwaren har en indstilling kaldet Zone, der er tillid til, skal du bruge denne, når computeren er tilsluttet hjemmenetværket.
  • Hvis softwaren har en indstilling kaldet Vis ikke advarselsmeddelelse, må den ikke være aktiveret. Når du installerer HP-softwaren og bruger printeren, kan der vises advarselsmeddelelser fra firewallen eller antivirussoftwaren, hvor du kan vælge at tillade eller fjerne blokering for printersoftwaren. Tillad alt HP-software, der måtte give anledning til en advarsel. Hvis meddelelsen giver mulighed for at vælge Husk denne handling eller Opret en regel for dette, skal du gøre det. På den måde lærer firewallen eller antivirussoftwaren, hvad den kan stole på i dit hjemmenetværk.
  • Hav kun én firewall aktiveret på computeren. Du skal f.eks. ikke aktivere den Windows-firewall, der ligger i operativsystemet, samtidig med en firewall fra en anden leverandør. Det beskytter ikke computeren mere at bruge to firewalls, men kan derimod give problemer.
  • Hvis visse funktioner (f.eks. scanning eller udskrivning) ikke fungerer, efter du har installeret HP-softwaren, kan du prøve at slukke og genstarte båden printeren og computeren. Prøv derefter at bruge printeren igen.
  bemærk:
Der er flere oplysninger i HP's center for trådløst print:
Hvis ikke du kan installere HP-printeren, kan du prøve at deaktivere starttjenester og/eller firewallen midlertidigt. Windows tillader mange programmer og processer at køre umiddelbart efter opstart. Disse programmer og firewallen kan forhindrer dig i at installere HP-softwaren eller få printeren på nettet. I det følgende forklares det, hvordan du deaktiverer disse programmer og processer under opsætning af printeren.
Trin 1: Deaktiver starttjenester
  1. Sæt et bogmærke på denne side i din webbrowser, så du kan vende tilbage efter genstart i et senere trin.
      bemærk:
    Du sætter et bogmærke på en side ved at klikke på Foretrukne eller Bogmærker i din webbrowser og derefter klikke på Føj til foretrukne eller Sæt bogmærke ved denne side.
    For at kunne vende tilbage til denne side efter genstart skal du åbne din webbrowser, klikke på menuen Foretrukne eller Bogmærker og derefter klikke på denne websides navn. Rul ned for at se resten af instruktionerne, når siden åbnes.
  2. Åbn dialogboksen Systemkonfigurationsprogram:
    Windows 7
    1. Klik på Windows-ikonet på proceslinjen
      Skriv msconfig i boksen Search programs and files (Søg efter programmer og filer), og tryk på Enter.
    Windows Vista
    1. Klik på Windows-ikonet på proceslinjen, og klik derefter på Kør.
      Skriv msconfig i dialogboksen Kør, og klik på OK.
    Windows XP
    1. Klik på Start på proceslinjen i Windows, og klik derefter på Kør.
      Skriv msconfig i dialogboksen Kør, og klik på OK.
  3. Tjek, om der er i øjeblikket er valgt Normal start eller Valgfri start. Følg de angivne trin nedenfor, hvis der er valgt Normal start. Følg de relevante trin, hvis der er valgt Valgfri start.
      bemærk:
    Følg instruktionerne for den relevante starttype. Du skal kun følge ét sæt instruktioner.
    Sådan deaktiveres Normal start
    1. Vælg Valgfri start, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Indlæs startelementer.
      Klik på fanen Tjenester, og marker afkrydsningsfeltet Skjul alle Microsoft-tjenester nederst på siden.
      Klik på Deaktiver alle.
    Sådan deaktiveres Valgfri start
    1. Klik på fanen Start, og lav en liste over, hvilke elementer er er valgt.
      Du skal bruge denne liste, når du skal nulstille computerens startelementer senere.
      Klik på fanen Generelt, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Indlæs startelementer.
      Klik på fanen Tjenester, og marker afkrydsningsfeltet Skjul alle Microsoft-tjenester nederst på siden.
      Noter, hvilke elementer der er valgt.
      Du skal bruge denne liste, når du skal nulstille computerens startelementer senere.
      Klik på Deaktiver alle.
  4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.
    Der åbnes et nyt vindue. Klik på Genstart for at fortsætte.
  5. Når computeren genstartes åbnes vinduet Systemkonfigurationsprogram. Marker afkrydsningsfeltet Vis ikke denne meddelelse... , og klik på OK.
Trin 2: Deaktiver eller konfigurer firewall- eller antivirussoftware på computeren midlertidigt
  1. Højreklik på firewallikonet på proceslinjen (i nærheden af datoen og klokkeslættet på computerskærmen), og klik på Stop eller Deaktiver.
    Hvis ikke der findes en stopmulighed her, kan du stoppe eller deaktivere den i firewallsoftwaren. Firewallikonet ændres muligvis for at indikere, at den er deaktiveret.
  2. Genstart computeren.
  3. Prøv at bruge printeren igen.
  4. Hvis printeren fungerer, når firewallen er deaktiveret, skal du konfigurere firewallen, så den tillader forbindelse til printeren. Der er flere oplysninger i HP's center for trådløst print:
Trin 3: Geninstaller HP-softwaren
  1. Vi anbefaler, at du henter den nyeste version af softwaren til dit produkt på HP's webside:
    1. Skriv navnet på printeren i søgeboksen (skriv f.eks. HP Photosmart 7510 series).
      Vælg den relevante version af Windows for at få vist relevante download-muligheder og cd-bestillinger.
  2. Geninstaller HP-softwaren ved at køre det nye installationsprogram, som du har hentet, eller isæt den cd, der fulgte med printeren.
  3. Accepter eller tillad de firewall pop-up-meddelelser, der vises under softwareinstallationen.
      bemærk:
    Hvis du tilslutter printeren vha. dens IP-adresse, og IP-adressen ændres, skal du bruge funktionen til opdatering af IP-adresse til at opdatere den i HP-softwaren. (Hvis du kan udskrive trådløst efter den indledende installation, men ikke efterfølgende, kan det være årsagen). Klik på Start > Programmer > HP > HP Photosmart 7510 series > Opdater IP-adresse for at åbne funktionen.
Trin 4: Aktiver starttjenester
  1. Åbn dialogboksen Systemkonfigurationsprogram:
    Windows 7
    1. Klik på Windows-ikonet på proceslinjen
      Skriv msconfig i boksen Search programs and files (Søg efter programmer og filer), og tryk på Enter.
    Windows Vista
    1. Klik på Windows-ikonet på proceslinjen, og klik derefter på Kør.
      Skriv msconfig i dialogboksen Kør, og klik på OK.
    Windows XP
    1. Klik på Start på proceslinjen i Windows, og klik derefter på Kør.
      Skriv msconfig i dialogboksen Kør, og klik på OK.
  2. Følg de angivne trin nedenfor, hvis du har deaktiveret Normal start. Følg disse trin, hvis du har deaktiveret Valgfri start.
      bemærk:
    Følg de instruktioner, der vedrører den relevante starttype. Du skal kun følge det ene sæt instruktioner.
    Sådan aktiveres Normal start
    1. Vælg Normal start.
    Sådan aktiveres Valgfri start
    1. Klik på fanen Start, og vælg derefter elementerne fra den liste, du fremstillede i trin A.
      Klik på fanen Tjenester, og marker afkrydsningsfeltet Skjul alle Microsoft-tjenester nederst på siden.
      Vælg elementerne fra den liste du fremstillede i trin A, på fanen Tjenester.
  3. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.
    Der åbnes et nyt vindue. Klik på Genstart for at fortsætte.
  4. Hvis du har deaktiveret din firewall eller antivirussoftware, kan du i næste trin se, hvordan du aktiverer den igen.
Trin 5: Aktiver firewallen eller antivirussoftwaren på computeren
  1. Højreklik på firewallikonet på proceslinjen (i nærheden af datoen og klokkeslættet på computerskærmen), og klik på Start eller Aktiver.
    Hvis ikke der findes en startmulighed her, kan du starte eller aktivere den i firewallsoftwaren. Firewallikonet ændres muligvis for at indikere, at firewallen er aktiveret.
      bemærk:
    Hvis printeren fungerer, når firewallen er deaktiveret, holder den op med at fungere, når du aktiverer firewallen igen, medmindre du konfigurerer den, så den tillader forbindelse til printeren. Der er flere oplysninger i HP's center for trådløst print:
Yderligere assistance
Hewlett-Packard tilbyder forskellige supportmuligheder, som hjælper dig med at benytte printeren og løse eventuelle problemer.
  • HP's supportwebsted:Du finder de nyeste produktoplysninger samt support- og fejlfindingsoplysninger for dit produkt her. Klik på Kontakt HP for at se de forskellige supportmuligheder med assistance.
    Vælg land/område, hvis du bliver bedt om det. Vælg support- og fejlfindingsmuligheden, og skriv produktnavnet og -nummeret i det relevante felt.
  • HP supportfora: Få kontakt til andre HP-brugere, og få tips og svar på spørgsmål vedrørende dit produkt.
  • HP Center for trådløst print: Læs mere om trådløst print, løs problemer med trådløs forbindelse, og opsæt og konfigurer netværket.
  • Værktøjet Netværksdiagnosticering:Hent værktøjet HP Netværksdiagnosticering, som kan løse problemet automatisk, hvis du har problemer med at slutte printeren til netværket.
  bemærk:
Ikke alle supportprodukter fås til alle produkter, i alle lande/områder eller på alle sprog.