HP ENVY 100 e-All-in-One Printer Series - Web-applikationens besked om "Tilslutningsproblem" vises på kontrolpanelet

Problem
Fejlmeddelelsen 'Tilslutningsproblem. TouchSmart Web-applikationen svarer ikke. Prøv igen senere.' vises på produktets kontrolpanel.
Løsning: Opdater produktets firmware
Følg disse trin for at opdatere produktets firmware og webtjenesteapplikationer.
Vigtigt: HP produktet skal tilsluttes et kabeltilsluttet (Ethernet) eller trådløst netværk med en aktiv internetforbindelse for at modtage opdateringer. Men produktet behøver ikke være tilsluttet en computer.
  1. Fra produktets kontrolpanel berøres ikonet Webtjenester (), rør derefter Indstillinger.
  2. Tryk på Web.
  3. Rør ved Produktopdateringer.
  4. Rør ved Kontroller, om der er produktopdateringer for at opdatere produktet manuelt.
      bemærk:
    Du kan indstille automatiske opdateringer ved at røre ved Indstillinger til produktopdateringer, og rør derefter ved Automatisk. Hvis du vælger ikke at opdatere automatisk, skal du søge efter opdateringer hver uge for at sikre, at du får det meste ud af dit HP produkt.
  5. Hvis du ikke tidligere har opdateret produktet, skal du måske downloade en ekstra opdatering. Gentag de foregående trin for at søge efter ekstra opdateringer.
  6. Når meddelelsen 'Der er installeret de mest aktuelle opdateringer på printeren' vises på kontrolpanelet, skal du røre ved OK.