HP Deskjet 3070 B611 All-in-One series - Sådan finder du netværkssikkerhedsindstillingerne

Sådan finder du netværkssikkerhedsindstillingerne
Når du skal føje printeren til et trådløst netværk, skal du bruge følgende netværkssikkerhedsoplysninger:
  • Netværksnavn (SSID): Dette er netværkets navn.
  • Adgangskode for trådløst: Hvis du bruger sikkerhed, er det WEP-nøglen eller WPA-adgangskoden.
Værktøjet til diagnosticering af hjemmenetværk kan hente disse oplysninger automatisk. Klik på følgende link for at hente værktøjet:
  bemærk:
Funktionen HP Printdiagnosticering findes muligvis ikke på alle sprog.
Før du starter, skal du sikre dig, at det trådløse netværk er konfigureret og fungerer korrekt. (Følg vejledningen, der fulgte med den trådløse router, når du skal opsætte netværket).
  bemærk:
HP kan ikke opsætte eller ændre netværks-SSID'et, WEP-nøglen eller WPA-adgangskoden. Gennemgå den dokumentation, der fulgte med den trådløse router, eller kontakt producenten af routeren, hvis du får brug for hjælp.
Når HP-softwaren er installeret på en trådløs computer, kan softwaren automatisk hente netværkssikkerhedsindstillingerne.
Som et alternativ til værktøjet HP-netværksdiagnosticering kan du bruge nedenstående oplysninger til at finde netværkets sikkerhedsindstillinger.
Sådan finder du sikkerhedsindstillingerne for det trådløse netværk
  1. Find routerens IP-adresse i den medfølgende dokumentation.
      bemærk:
    Routerens IP-adresse er ofte 192.168.0.1. Det er imidlertid ikke alle routere, der har denne adresse, og IP-adresser kan ændres, efter routeren er tilsluttet og kører. Se routerens dokumentation, hvis IP-adressen ikke er 192.168.0.1 (eller 192.168.1.1).
  2. Skriv routerens IP-adresse på adresselinjen i en webbrowser (f.eks. Internet Explorer), og tryk på Enter.
    Skriv f.eks. http://192.168.0.1.
  3. Skriv brugernavn og adgangskode til routersiden.
      bemærk:
    Brugernavn og adgangskode til routeren oprettes under opsætning af routeren. Hvis ikke du har ændret brugernavnet og adgangskoden, benytter routeren måske stadig fabriksindstillingerne. Find standardbrugernavnet og -adgangskoden i dokumentation til routeren. Kontakt producenten af routeren, hvis du ikke kan få adgang til routerens konfigurationsside.
  4. Noter dig SSID'et på routerens konfigurationsside.
    SSID'et er navnet på dit netværk. Det findes ofte i området Trådløst på routerens konfigurationsside.
      bemærk:
    Vi anbefaler, at du aktiverer indstillingen for SSID-rundsending på routeren. Find denne indstilling, og aktiver den, hvis relevant.
  5. Noter dig WEP-nøglen eller WPA-adgangskoden, som ofte findes under fanen Sikkerhed på routerens konfigurationsside.
      bemærk:
    Se dokumentationen til routeren, hvis ikke der findes en fane kaldet Sikkerhed. Brug den første WEP-nøgle på listen, hvis der vises flere nøgler. Lad routersiden være åben, så du kan finde andre oplysninger om routeren.
Yderligere assistance
Hewlett-Packard tilbyder forskellige supportmuligheder, som hjælper dig med at benytte printeren og løse eventuelle problemer.
  • HP's supportwebsted:Du finder de nyeste produktoplysninger samt support- og fejlfindingsoplysninger for dit produkt her. Klik på Kontakt HP for at se de forskellige supportmuligheder med assistance.
    Vælg land/område, hvis du bliver bedt om det. Vælg support- og fejlfindingsmuligheden, og skriv produktnavnet og -nummeret i det relevante felt.
  • HP supportfora: Få kontakt til andre HP-brugere, og få tips og svar på spørgsmål vedrørende dit produkt.
  • HP Center for trådløst print: Læs mere om trådløst print, løs problemer med trådløs forbindelse, og opsæt og konfigurer netværket.
  • Værktøjet Netværksdiagnosticering:Hent værktøjet HP Netværksdiagnosticering, som kan løse problemet automatisk, hvis du har problemer med at slutte printeren til netværket.
  bemærk:
Ikke alle supportprodukter fås til alle produkter, i alle lande/områder eller på alle sprog.