LaserJet Enterprise M4555 MFP Series - Fejlkoder

Fejlkoder

Hvis der opstår et faxproblem, der forhindrer eller afbryder afsendelse eller modtagelse af en fax, genereres der en fejlkode, der hjælper med at fastslå årsagen til problemet. Fejlkoder vises i faxaktivitetsloggen, faxopkaldsrapporten og T.30-protokolregistreringen. Udskriv en af disse tre rapporter for at finde fejlkoden. En detaljeret beskrivelse af fejlkoderne og den relevante handling kan findes på www.hp.com ved at søge efter HP LaserJet Analog Fax Accessory 500.