LaserJet Enterprise M4555 MFP Series - Udskriv oplysningssider

Udskriv oplysningssider
Oplysningssider giver detaljerede oplysninger om produktet og dets aktuelle konfiguration. Brug følgende fremgangsmåde for at udskrive eller vise oplysningssiderne:
  1. Rul til og tryk på knappen Administration fra startskærmbilledet.
  2. Åbn menuen Rapporter.
  3. Vælg navnet på den rapport, du vil gennemgå, og tryk derefter på knappen Udskriv for at udskrive den, eller tryk på knappen Vis for at gennemgå indstillingerne på kontrolpanelets display.
      bemærk:
    Nogle sider har ikke indstillingen Vis.
Første niveau
Andet niveau
Beskrivelse
Konfigurations-/statussider
Menuoversigt til Administration
Viser hele strukturen af menuen Administration, så du kan se, hvordan du navigerer til den ønskede indstilling.
Siden Aktuelle indstillinger
Viser produktets aktuelle konfigurerbare indstillinger.
Konfigurationsside
Viser produktindstillingerne og installeret tilbehør.
Status på forbrugsvarer
Viser forbrugsvarernes omtrentlige resterende levetid, rapportstatistik over det samlede antal sider, der er behandlet, serienummer, sideantal og vedligeholdelsesoplysninger.
HP angiver den omtrentlige resterende levetid for forbrugsvarer af hensyn til kunden. De faktiske resterende forbrugsniveauer kan være anderledes end de omtrentlige, afhængig af typen af udskrevne dokumenter og andre faktorer.
Forbrugsside
Viser antallet af alle de papirformater, der har passeret gennem produktet og angiver, om disse var simpleks-, dupleks-, sort-hvide eller farveudskrifter, og sideantallet rapporteres.
Filmappeside
Viser filnavnet og mappenavnet for filer, der er lagret i produktets hukommelse.
Faxrapporter
Log over faxaktivitet
Indeholder en liste over faxer, som er sendt fra eller modtaget af dette produkt.
Faktureringskoderapport
En liste over de faktureringskoder, som er anvendt for udgående faxer. Denne rapport viser, hvor mange sendte faxer der er faktureret til hver kode.
Liste over blokerede faxer
En liste over telefonnumre, som er blokeret, så der ikke kan sendes faxer fra dem til dette produkt.
Kortnummerliste
Viser de hurtigopkaldsnumre, der er oprettet for dette produkt.
Faxopkaldsrapport
En detaljeret rapport over den sidste sendte eller modtagne fax.
Andre sider
PCL-fontliste
Udskriver de tilgængelige PCL-fonte.
PS-fontliste
Udskriver de tilgængelige PS-skrifttyper