• Oplysning

HP er opmærksom på de seneste sikkerhedhuller refereret til som “speculative execution side-channel attacks” som har effekt på mange moderne processorer (Intel, AMD og ARM) og styresystemer. HP vil løbende give informationsopdateringer på denne support side, som snart vil være tilgængelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Funktioner
Indlæser...

HP pc'er - "Produktinformation ikke gyldig" vises under opstart af computeren

Dette dokument vedrører bærbare HP-pc'er med Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), startende i slutningen af 2008.
Ved start vises en advarselsmeddelelse, der angiver, at systemet har fundet et ugyldigt serienummer:
Figur : Fejlmeddelelse om, at produktoplysningerne ikke er gyldige
Fejlmeddelelse om, at produktoplysningerne ikke er gyldige
Produktinformation ikke gyldig
Følgende produktinformation, som er programmeret ind i systemkortet, mangler eller er ugyldig.
Systemkort (00A) - Produktkonfiguration
Denne meddelelse vises muligvis, efter at systemkortet er blevet udskiftet. Meddelelsen angiver, at serienummeret ikke blev indtastet eller blev indtastet forkert efter udskiftning af systemkortet eller andre komponenter.
For at løse dette problem skal du kontakte HP via fanen Kontakt support øverst på dette skærmbillede. Du vil blive bedt om at angive systemkortets 14-cifrede CT-nummer (Commodity Tracking). Benyt fremgangsmåden i et af de følgende afsnit for at finde CT-nummeret: