HP-pc'er - Den valgte HP BIOS-applikation er beskadiget eller mangler

Dette dokument vedrører HP-pc'er med HP Unified Extensible Firmware Interface (UEFI), startende i slutningen af 2008.
I løbet af startprocessen udfører systemet en test af kontrolsummen for BIOS'en. Hvis kontrolsummen er forkert, antages det, at BIOS'en er beskadiget, og systemet installerer en skjult kopi af BIOS'en for at løse problemet, og startprocessen fortsætter. Følgende meddelelse vil blive vist i 15 sekunder, før computeren genstarter automatisk. Du har mulighed for at trykke på Enter for at gå videre uden at vente 15 sekunder.
CMOS-kontrolsummen er ugyldig
CMOS vil blive nulstillet til standardkonfigurationen og vil blive genstartet.
Kontroller indstillingerne for BIOS-opsætningen for at se, om de er ændrede.
CMOS-nulstilling (502)
ENTER - Genstart systemet
Når computeren er startet, vises en ny meddelelse for at angive, at BIOS'en er blevet nulstillet. Dette er en meddelelse, der kun er til information, og der kræves ingen yderligere handling. Men hvis denne fejl opstår mere end én gang, kan der være et problem med den installerede version af BIOS, og du skal installere en opdateret BIOS.
Installer en opdateret BIOS
For at løse et BIOS-problem skal du installere den nyeste BIOS til computeren. Se Download eller opdatering af software og drivere til HP-computere for at få flere oplysninger.
Se et af følgende links for at få oplysninger om gendannelse af BIOS'en på computeren:
Hvis det er nødvendigt, skal du kontakte HP for at få hjælp til at løse problemet.