HP ENVY 100 e-All-in-One D410 series - Beskrivelse af produktets kontrolpanel

HP ENVY 100 e-All-in-One D410 series - Beskrivelse af produktets kontrolpanel
Den berøringsfølsomme skærm viser menuer, fotos og meddelelser. Tryk med fingeren, og træk den vandret for at bladre gennem fotos og lodret gennem menupunkter.
    Figur : Billede - Kontrolpanelet på HP ENVY 100 e-All-in-One D410 series
  1. 1 Hjem: Vender tilbage til Hjem-skærmbilledet. Dvs. det skærmbillede, der vises, når du tænder printeren.
  2. 2 Hent flere: Hvis Web Services er aktiveret, kommer du til internettet, hvor du kan downloade flere Print Apps.
  3. 3 Tilbage: Vender tilbage til forrige skærmbillede på displayet.
  4. 4 Foto: Åbner fotomenuen. Her kan du få vist og udskrive fotos, oprette forbindelse til Snapfish, genudskrive et udskrevet foto eller gemme fotos på et USB flash-drev eller hukommelseskort.
  5. 5 Kopier: Åbner kopieringsmenuen, hvor du kan få vist kopien, redigere størrelse og mørke, vælge sort og farve samt antal kopier. Du kan også vælge 2-sidede kopier eller størrelse, kvalitet og papirtype.
  6. 6 Scan: Åbner menuen Scan, hvor du kan vælge en destination for scanningen.
  7. 7 Annuller: Stopper den aktuelle handling.
  8. 8 Apps: Giver nemt og hurtigt adgang til sider, der kan udskrives fra nettet, f.eks. kort, kuponer, farvelægningssider, puslespil mv.
  9. 9 Hjælp: Viser oplysninger på displayet som en hjælp til den aktuelle handling.
  10. 10 Opsætning: Åbner menuen Opsætning med en liste over andre menuer, hvor du kan ændre produktindstillinger og udføre vedligeholdelsesfunktioner. Opsætning-menuer omfatter Netværk, Web, Værktøjer og Præferencer.
  11. 11 Blækstatus: Åbner et blækstatusvindue, der viser de forventede blækniveauer for de enkelte patroner.
  12. 12 Apps Manager: Åbner Apps Manager, hvor du kan redigere indstillinger eller fjerne apps..
  13. 13 Trådløst: Åbner Trådløs menu, hvor du kan opsætte en trådløs forbindelse, teste forbindelsen og aktivere og deaktivere trådløs forbindelse. Når ikonet er farvet, er den trådløse funktion aktiveret.
  14. 14 Web Services: Åbner menuen Web Services, hvor du kan aktivere eller deaktivere Web Services og ePrint, tjekke om der er produktopdateringer og konfigurere andre webindstillinger. Når ikonet er farvet, er Web Services aktiv.